Napisano 16 Czerwiec 200717 l A więc nasi siatkarze kolejny raz pokazali klase:)(byly małe wpadki, ale ogólnie grają bardzo dobrze) Mają pewny awans więc mogą grac na luzie, ale jak oceniacie ich szanse po wyjściu z grupy? Czy ktoś się tym interesuje? Bo ja śledze każde mecze i przynajmniej w siatkówce czuje się dumny, że jestem Polakiem;)
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Ja jade na finał/półfinał do spodka :). Sam trenowałem przez 10 lat ,skończyłem w wieku 18 niestety a i tradycje rodzinne mam, matka, ciotki, kuzyni,kuzynki, wszyscy siatkówka :). Co do szans to ja bym się obawiał Brazylii i Kuby, mimo że Kuba przegrała z Serbią to raczej pojedynczy przypadek. Stawiam realnie na drugie lub trzecie miejsce w finale, choć marzy mi się pierwsze.
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Autor ja też mam chęci jechać na finał bo w koncu nie mieszkam aż tak daleko od Katowic, ja też gram siatke teraz jakoś nałogowo praktycznie co drugi dzień, jak są ludzie do gry i czas to ciągle gramy:) hehe mama też w siatkówke to fajnie:) z nami mój tata też dość często gra:) fajnie by było finał Polska Brazylia, i żeby Polska teraz wygrala uuu to by był mecz:)
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Polsa-Brazylia...i wygrana Polski, hmmm, spodek poszedł by z dymem a Katowice balowały by kilka dni:), aż boje się myśleć, bo przecież kibice to by chyba na parkiet wybiegli hehe, ale by było! :)
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Autor Tomuś - a w ząbki nie chcesz? :P popieram:) pograj troche a zobaczysz, że nie jest nudna, nie mówiąc już o niektórych meczach Polaków o mało z fotela nie spadłem np z Chinami to było piekło;D
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Mmmm... sam też trenowałem kilka lat, może kiedyś tak meczyk w ramach max3d.pl meeting?;D Co do szans Polski również stawiam na okolice 3 miejsca;)
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Autor Touch nieźle by było tak zrobić turniej plażówki:) jakby było więce chętnych:)
Napisano 17 Czerwiec 200717 l jezdze na rowarze, gram w tenisa, chodze na siłownie, gram w koszykówke ale siatkówka mnie nudzi jak gram:) jest to jedny sport który mnie nie pociąga no może jeszcze szachy:)
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Touch nieźle by było tak zrobić turniej plażówki:) jakby było więce chętnych:) może zebrać kilku dobrych i wyjechać na jakiś oficjalny turniej ogólnopolski i promować max3d.pl :p . Swoją drogą to jak tu można się nudzić? ;) No i nie wspomne o tym że nie musze się martwić o nóż w plecach jak to bywa na meczach piłki nożnej.
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Autor oo nieźle tylko zeby znaleźć tych najlepszych trzeba zrobić jakiś zlot i pograć:)
Napisano 17 Czerwiec 200717 l jezdze na rowarze, gram w tenisa, chodze na siłownie, gram w koszykówke (...) jak mozna grac w kosza ?!?! ;] najbezsensowniejszy sport ze wszystkich jakie znam:P Nozna, reczna i siata - moje ulubione sporty w takiej wlasnie kolejnosci; Polska bardzo pieknie gra w siate, ale nie rozumiem tylko co tam Swiderski ciagle robi...zawsze wszystko chrzani
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Koszykówka to najbardziej rozwijający sport na świecie, bo tam trzeba umieć wszytko, a nie jak siatkarze takie chude patyki co tylko skakać potrafią:)
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Autor thud zgadzam się z Tobą;) Tomuś w siatkówce nie wystarczy skakanie uwierz trzeba dużo techniki i wprawy żeby nauczyć się odbierać atakować, serwowac z wyskoku, wystawiać itd a w koszu wystarczy dobry wyskok, i kazdy za 2 punkty trafi, no ewentualnie za 3 moga być problemy;)
Napisano 17 Czerwiec 200717 l chude patyki co tylko skakać potrafiąZnajdź jeszcze jednego co tak mysli i sprobojcie zagrac krótką z obejściem albo najzwyklejszy atak z 2 lini. Jak bedziecie mieli jakies 90% skutecznosci to dajcie znac ;] BTW Taaaa, wcale nie ma emocjii ;)
Napisano 17 Czerwiec 200717 l ... jest to jedny sport który mnie nie pociąga no może jeszcze szachy:) no bezprzesady, szachy sa ekscytujace, chyba nigdy w szachy nie grales, napewno sa ciekawsze od siatkowki i koszykowki
Napisano 20 Czerwiec 200717 l .... chude patyki co tylko skakać potrafią:) Ale za to jak skakać! Mój rekordowy zasięg kiedy jeszcze trenowałem to 335cm w ataku :), że się pochwale, a topowi wyjadacze nawet 370 łapią więc trochę z szacunkiem prosze :) A ja jade na Polska-Bułgaria do Spodka :P Ktos sie wybiera? dopiero na finał ;) no bezprzesady, szachy sa ekscytujace, chyba nigdy w szachy nie grales, napewno sa ciekawsze od siatkowki i koszykowki szachy ciekawsze? kewstia gustu...
Napisano 21 Czerwiec 200717 l Autor A ja jade na Polska-Bułgaria do Spodka :P też chętnie bym jechał a jak tam z biletami jakie ceny? Ale za to jak skakać! Mój rekordowy zasięg kiedy jeszcze trenowałem to 335cm w ataku , nieźle ja mam teraz około 3 20 ostatnio sobie z kumplem mierzyliśmy:) Ale mecz z Bułgarami to bedzie piekło, oni jescze ani jednego SETA nie przegrali lol będzie sie działo:)
Napisano 21 Czerwiec 200717 l też chętnie bym jechał a jak tam z biletami jakie ceny? Hmm, no coż - ciężko, ja tam dostalem od kumpeli za friko :) Zobacz Allegro - Wszystkie aukcje prywatne - Chcialem kupic jeden za 130 zl i wyslalem mejla o dopuszczenie do aukcji i taka odpowiedz dostalem posiadam te trzy bilety o nominale 130 zł i sprzedaję je po 260 zł + koszty wysyłki za sztukę - jesli jestes nadal zainteresowany to daj znac wtedy również umożliwię ci mozliwośc licytacji w aukcji Okej, podziękowałem.
Napisano 23 Czerwiec 200717 l Polska - Bułgaria 3-1 Swietny mecz :) NIektóre akcje zapieraly dech w piersiach ;]
Napisano 23 Czerwiec 200717 l Autor no masakra wiedziałem, ze cięzko pójdzie, ale w sumie potem szło gładko:) cały czas przewaga no i ktoś w końcu pokazał Bułgarom bo jak do teraz nie mieli seta przegranego, a teraz mecz przegrali jupiiii:D
Napisano 25 Czerwiec 200717 l Autor tylko 2 drużyny niepokonane:D Taa, Brazylia ma prawo się bać no ale Polska też
Napisano 2 Lipiec 200717 l Wszystkie wygrane :) Nice Bylem w Spodku 30.06. To jest cos NIESAMOWITEGO! Warto tam byc przynajmniej na 1 meczu, bo kolejna taka okazja na pewno szybko nie przyjdzie. Ja juz kupilem bilet na 11.07 ;) (13 niestety wyjezdzam) Polska vs "Dzika Karta".
Napisano 2 Lipiec 200717 l Autor powiedz ile bilet kosztował na ten mecz, kurde zazdroszczę ci muszę tam jechać
Napisano 2 Lipiec 200717 l Polska jest na niesamowitej fali :) ! Więc to będzie tak. Polska na pierwszym miejscu w grupie zagra z drugim zespołem z tamtej grupy czyli z Rosją, i później mecze o finał z Brazylią! Sory że wypaplałem :),no ale z drugiej strony to jest jasne jak słońce!
Napisano 8 Lipiec 200717 l będę na półfinałach 14tego, jak coś to dawajcie znać, to się skumamy :P Bilet w ciemno widze kupiłeś ;) Tez bym poszedl ale nie ma mnie wtedy w kraju. Buuu
Napisano 8 Lipiec 200717 l Autor dla mnie za drogo 160zł za niedługo na prawko ide to już całkiem nic trudno bede musial w telewizji zobaczyc:(
Napisano 11 Lipiec 200717 l No fenomenalne otwarcie finałów ligi światowej ! Żałuje, że dziś mnie nie było w spodku, takich dwóch meczy podrząd to już dawno nie było! Może pojade w piątek, mam nadzieje :)
Napisano 11 Lipiec 200717 l ładnie ładnie, no i raczej zagwarantowali sobie dzisiaj półfinał. Może się jednak okazać że trafimy w nim na Brazylię :O a bilet oczywiście, kupiłbym w ciemno i na finał ale już nie było :P
Napisano 12 Lipiec 200717 l No fenomenalne otwarcie finałów ligi światowej ! Żałuje, że dziś mnie nie było w spodku, takich dwóch meczy podrząd to już dawno nie było! Może pojade w piątek, mam nadzieje :) A ja byłem :P Nice! Od 10 pkt w Tajbreku już była fiesta na całego :D Polska, biało-czerwoni...
Napisano 12 Lipiec 200717 l To też był dobry mecz, ale nie ma tego "czegoś" jak Polska gra . ;) Hala kibicowała Bułgarii.