Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

A więc nasi siatkarze kolejny raz pokazali klase:)(byly małe wpadki, ale ogólnie grają bardzo dobrze) Mają pewny awans więc mogą grac na luzie, ale jak oceniacie ich szanse po wyjściu z grupy? Czy ktoś się tym interesuje? Bo ja śledze każde mecze i przynajmniej w siatkówce czuje się dumny, że jestem Polakiem;)

• Odpowiedzi 40
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja jade na finał/półfinał do spodka :). Sam trenowałem przez 10 lat ,skończyłem w wieku 18 niestety a i tradycje rodzinne mam, matka, ciotki, kuzyni,kuzynki, wszyscy siatkówka :).

Co do szans to ja bym się obawiał Brazylii i Kuby, mimo że Kuba przegrała z Serbią to raczej pojedynczy przypadek. Stawiam realnie na drugie lub trzecie miejsce w finale, choć marzy mi się pierwsze.

Napisano
  • Autor

ja też mam chęci jechać na finał bo w koncu nie mieszkam aż tak daleko od Katowic, ja też gram siatke teraz jakoś nałogowo praktycznie co drugi dzień, jak są ludzie do gry i czas to ciągle gramy:) hehe mama też w siatkówke to fajnie:) z nami mój tata też dość często gra:) fajnie by było finał Polska Brazylia, i żeby Polska teraz wygrala uuu to by był mecz:)

Napisano

Polsa-Brazylia...i wygrana Polski, hmmm, spodek poszedł by z dymem a Katowice balowały by kilka dni:), aż boje się myśleć, bo przecież kibice to by chyba na parkiet wybiegli hehe, ale by było! :)

Napisano
  • Autor
Tomuś - a w ząbki nie chcesz? :P
popieram:) pograj troche a zobaczysz, że nie jest nudna, nie mówiąc już o niektórych meczach Polaków o mało z fotela nie spadłem np z Chinami to było piekło;D
Napisano

Mmmm... sam też trenowałem kilka lat, może kiedyś tak meczyk w ramach max3d.pl meeting?;D

Co do szans Polski również stawiam na okolice 3 miejsca;)

Napisano
  • Autor

Touch nieźle by było tak zrobić turniej plażówki:) jakby było więce chętnych:)

Napisano

jezdze na rowarze, gram w tenisa, chodze na siłownie, gram w koszykówke ale siatkówka mnie nudzi jak gram:) jest to jedny sport który mnie nie pociąga no może jeszcze szachy:)

Napisano
Touch nieźle by było tak zrobić turniej plażówki:) jakby było więce chętnych:)

może zebrać kilku dobrych i wyjechać na jakiś oficjalny turniej ogólnopolski i promować max3d.pl :p . Swoją drogą to jak tu można się nudzić? ;) No i nie wspomne o tym że nie musze się martwić o nóż w plecach jak to bywa na meczach piłki nożnej.

Napisano
  • Autor

oo nieźle tylko zeby znaleźć tych najlepszych trzeba zrobić jakiś zlot i pograć:)

Napisano
jezdze na rowarze, gram w tenisa, chodze na siłownie, gram w koszykówke (...)

jak mozna grac w kosza ?!?! ;] najbezsensowniejszy sport ze wszystkich jakie znam:P

Nozna, reczna i siata - moje ulubione sporty w takiej wlasnie kolejnosci;

Polska bardzo pieknie gra w siate, ale nie rozumiem tylko co tam Swiderski ciagle robi...zawsze wszystko chrzani

Napisano

Koszykówka to najbardziej rozwijający sport na świecie, bo tam trzeba umieć wszytko, a nie jak siatkarze takie chude patyki co tylko skakać potrafią:)

Napisano
  • Autor

thud zgadzam się z Tobą;)

Tomuś w siatkówce nie wystarczy skakanie uwierz trzeba dużo techniki i wprawy żeby nauczyć się odbierać atakować, serwowac z wyskoku, wystawiać itd a w koszu wystarczy dobry wyskok, i kazdy za 2 punkty trafi, no ewentualnie za 3 moga być problemy;)

Napisano
chude patyki co tylko skakać potrafią
Znajdź jeszcze jednego co tak mysli i sprobojcie zagrac krótką z obejściem albo najzwyklejszy atak z 2 lini.

Jak bedziecie mieli jakies 90% skutecznosci to dajcie znac ;]

BTW

Taaaa, wcale nie ma emocjii ;)

Napisano
... jest to jedny sport który mnie nie pociąga no może jeszcze szachy:)

no bezprzesady, szachy sa ekscytujace, chyba nigdy w szachy nie grales, napewno sa ciekawsze od siatkowki i koszykowki

Napisano

A ja jade na Polska-Bułgaria do Spodka :P

Ktos sie wybiera?

Napisano
.... chude patyki co tylko skakać potrafią:)

Ale za to jak skakać! Mój rekordowy zasięg kiedy jeszcze trenowałem to 335cm w ataku :), że się pochwale, a topowi wyjadacze nawet 370 łapią więc trochę z szacunkiem prosze :)

Ktos sie wybiera?

dopiero na finał ;)

no bezprzesady, szachy sa ekscytujace, chyba nigdy w szachy nie grales, napewno sa ciekawsze od siatkowki i koszykowki

szachy ciekawsze? kewstia gustu...

Napisano
  • Autor
też chętnie bym jechał a jak tam z biletami jakie ceny?

Ale za to jak skakać! Mój rekordowy zasięg kiedy jeszcze trenowałem to 335cm w ataku ,
nieźle ja mam teraz około 3 20 ostatnio sobie z kumplem mierzyliśmy:)

Ale mecz z Bułgarami to bedzie piekło, oni jescze ani jednego SETA nie przegrali lol będzie sie działo:)

Napisano
też chętnie bym jechał a jak tam z biletami jakie ceny?

Hmm, no coż - ciężko, ja tam dostalem od kumpeli za friko :)

Zobacz Allegro - Wszystkie aukcje prywatne - Chcialem kupic jeden za 130 zl i wyslalem mejla o dopuszczenie do aukcji i taka odpowiedz dostalem

posiadam te trzy bilety o nominale 130 zł i sprzedaję je po 260 zł + koszty wysyłki za sztukę - jesli jestes nadal zainteresowany to daj znac wtedy również umożliwię ci mozliwośc licytacji w aukcji

Okej, podziękowałem.

Napisano

Polska - Bułgaria 3-1

Swietny mecz :) NIektóre akcje zapieraly dech w piersiach ;]

Napisano
  • Autor

no masakra wiedziałem, ze cięzko pójdzie, ale w sumie potem szło gładko:) cały czas przewaga no i ktoś w końcu pokazał Bułgarom bo jak do teraz nie mieli seta przegranego, a teraz mecz przegrali jupiiii:D

Napisano

I znowu Polska wygrała z Bułgarią! :)

Hehe, nikt nas nie powstrzyma :D

Napisano
  • Autor

tylko 2 drużyny niepokonane:D

Taa, Brazylia ma prawo się bać

no ale Polska też

Napisano

Wszystkie wygrane :) Nice

Bylem w Spodku 30.06.

To jest cos NIESAMOWITEGO! Warto tam byc przynajmniej na 1 meczu, bo kolejna taka okazja na pewno szybko nie przyjdzie. Ja juz kupilem bilet na 11.07 ;) (13 niestety wyjezdzam) Polska vs "Dzika Karta".

Napisano

Polska jest na niesamowitej fali :) !

Więc to będzie tak. Polska na pierwszym miejscu w grupie zagra z drugim zespołem z tamtej grupy czyli z Rosją, i później mecze o finał z Brazylią! Sory że wypaplałem :),no ale z drugiej strony to jest jasne jak słońce!

Napisano
będę na półfinałach 14tego, jak coś to dawajcie znać, to się skumamy :P

Bilet w ciemno widze kupiłeś ;)

Tez bym poszedl ale nie ma mnie wtedy w kraju. Buuu

Napisano
  • Autor

dla mnie za drogo 160zł za niedługo na prawko ide to już całkiem nic trudno bede musial w telewizji zobaczyc:(

Napisano

No fenomenalne otwarcie finałów ligi światowej ! Żałuje, że dziś mnie nie było w spodku, takich dwóch meczy podrząd to już dawno nie było! Może pojade w piątek, mam nadzieje :)

Napisano

ładnie ładnie, no i raczej zagwarantowali sobie dzisiaj półfinał. Może się jednak okazać że trafimy w nim na Brazylię :O

a bilet oczywiście, kupiłbym w ciemno i na finał ale już nie było :P

Napisano
No fenomenalne otwarcie finałów ligi światowej ! Żałuje, że dziś mnie nie było w spodku, takich dwóch meczy podrząd to już dawno nie było! Może pojade w piątek, mam nadzieje :)

A ja byłem :P Nice!

Od 10 pkt w Tajbreku już była fiesta na całego :D

Polska, biało-czerwoni...

Napisano

To też był dobry mecz, ale nie ma tego "czegoś" jak Polska gra . ;) Hala kibicowała Bułgarii.