Dawcio_m Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 A więc nasi siatkarze kolejny raz pokazali klase:)(byly małe wpadki, ale ogólnie grają bardzo dobrze) Mają pewny awans więc mogą grac na luzie, ale jak oceniacie ich szanse po wyjściu z grupy? Czy ktoś się tym interesuje? Bo ja śledze każde mecze i przynajmniej w siatkówce czuje się dumny, że jestem Polakiem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Ja jade na finał/półfinał do spodka :). Sam trenowałem przez 10 lat ,skończyłem w wieku 18 niestety a i tradycje rodzinne mam, matka, ciotki, kuzyni,kuzynki, wszyscy siatkówka :). Co do szans to ja bym się obawiał Brazylii i Kuby, mimo że Kuba przegrała z Serbią to raczej pojedynczy przypadek. Stawiam realnie na drugie lub trzecie miejsce w finale, choć marzy mi się pierwsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2007 ja też mam chęci jechać na finał bo w koncu nie mieszkam aż tak daleko od Katowic, ja też gram siatke teraz jakoś nałogowo praktycznie co drugi dzień, jak są ludzie do gry i czas to ciągle gramy:) hehe mama też w siatkówke to fajnie:) z nami mój tata też dość często gra:) fajnie by było finał Polska Brazylia, i żeby Polska teraz wygrala uuu to by był mecz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Polsa-Brazylia...i wygrana Polski, hmmm, spodek poszedł by z dymem a Katowice balowały by kilka dni:), aż boje się myśleć, bo przecież kibice to by chyba na parkiet wybiegli hehe, ale by było! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 siatkówka jest nudna i tyle.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Tomuś - a w ząbki nie chcesz? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Tomuś - a w ząbki nie chcesz? :P popieram:) pograj troche a zobaczysz, że nie jest nudna, nie mówiąc już o niektórych meczach Polaków o mało z fotela nie spadłem np z Chinami to było piekło;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Mmmm... sam też trenowałem kilka lat, może kiedyś tak meczyk w ramach max3d.pl meeting?;D Co do szans Polski również stawiam na okolice 3 miejsca;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Touch nieźle by było tak zrobić turniej plażówki:) jakby było więce chętnych:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 jezdze na rowarze, gram w tenisa, chodze na siłownie, gram w koszykówke ale siatkówka mnie nudzi jak gram:) jest to jedny sport który mnie nie pociąga no może jeszcze szachy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Touch nieźle by było tak zrobić turniej plażówki:) jakby było więce chętnych:) może zebrać kilku dobrych i wyjechać na jakiś oficjalny turniej ogólnopolski i promować max3d.pl :p . Swoją drogą to jak tu można się nudzić? ;) No i nie wspomne o tym że nie musze się martwić o nóż w plecach jak to bywa na meczach piłki nożnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2007 oo nieźle tylko zeby znaleźć tych najlepszych trzeba zrobić jakiś zlot i pograć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 jezdze na rowarze, gram w tenisa, chodze na siłownie, gram w koszykówke (...) jak mozna grac w kosza ?!?! ;] najbezsensowniejszy sport ze wszystkich jakie znam:P Nozna, reczna i siata - moje ulubione sporty w takiej wlasnie kolejnosci; Polska bardzo pieknie gra w siate, ale nie rozumiem tylko co tam Swiderski ciagle robi...zawsze wszystko chrzani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Koszykówka to najbardziej rozwijający sport na świecie, bo tam trzeba umieć wszytko, a nie jak siatkarze takie chude patyki co tylko skakać potrafią:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2007 thud zgadzam się z Tobą;) Tomuś w siatkówce nie wystarczy skakanie uwierz trzeba dużo techniki i wprawy żeby nauczyć się odbierać atakować, serwowac z wyskoku, wystawiać itd a w koszu wystarczy dobry wyskok, i kazdy za 2 punkty trafi, no ewentualnie za 3 moga być problemy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 chude patyki co tylko skakać potrafiąZnajdź jeszcze jednego co tak mysli i sprobojcie zagrac krótką z obejściem albo najzwyklejszy atak z 2 lini. Jak bedziecie mieli jakies 90% skutecznosci to dajcie znac ;] BTW Taaaa, wcale nie ma emocjii ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 ... jest to jedny sport który mnie nie pociąga no może jeszcze szachy:) no bezprzesady, szachy sa ekscytujace, chyba nigdy w szachy nie grales, napewno sa ciekawsze od siatkowki i koszykowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2007 no to ide na meczyk 3:0 dla naszych:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 A ja jade na Polska-Bułgaria do Spodka :P Ktos sie wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 .... chude patyki co tylko skakać potrafią:) Ale za to jak skakać! Mój rekordowy zasięg kiedy jeszcze trenowałem to 335cm w ataku :), że się pochwale, a topowi wyjadacze nawet 370 łapią więc trochę z szacunkiem prosze :) A ja jade na Polska-Bułgaria do Spodka :P Ktos sie wybiera? dopiero na finał ;) no bezprzesady, szachy sa ekscytujace, chyba nigdy w szachy nie grales, napewno sa ciekawsze od siatkowki i koszykowki szachy ciekawsze? kewstia gustu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 21 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2007 A ja jade na Polska-Bułgaria do Spodka :P też chętnie bym jechał a jak tam z biletami jakie ceny? Ale za to jak skakać! Mój rekordowy zasięg kiedy jeszcze trenowałem to 335cm w ataku , nieźle ja mam teraz około 3 20 ostatnio sobie z kumplem mierzyliśmy:) Ale mecz z Bułgarami to bedzie piekło, oni jescze ani jednego SETA nie przegrali lol będzie sie działo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 też chętnie bym jechał a jak tam z biletami jakie ceny? Hmm, no coż - ciężko, ja tam dostalem od kumpeli za friko :) Zobacz Allegro - Wszystkie aukcje prywatne - Chcialem kupic jeden za 130 zl i wyslalem mejla o dopuszczenie do aukcji i taka odpowiedz dostalem posiadam te trzy bilety o nominale 130 zł i sprzedaję je po 260 zł + koszty wysyłki za sztukę - jesli jestes nadal zainteresowany to daj znac wtedy również umożliwię ci mozliwośc licytacji w aukcji Okej, podziękowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 21 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2007 aha no to sobie chyba pojechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 Polska - Bułgaria 3-1 Swietny mecz :) NIektóre akcje zapieraly dech w piersiach ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 23 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2007 no masakra wiedziałem, ze cięzko pójdzie, ale w sumie potem szło gładko:) cały czas przewaga no i ktoś w końcu pokazał Bułgarom bo jak do teraz nie mieli seta przegranego, a teraz mecz przegrali jupiiii:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 9 wygrana z rzędu :)...może Brazylia nas zatrzyma...oby nie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 I znowu Polska wygrała z Bułgarią! :) Hehe, nikt nas nie powstrzyma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Taa, Brazylia ma prawo się bać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 25 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2007 tylko 2 drużyny niepokonane:D Taa, Brazylia ma prawo się bać no ale Polska też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 Wszystkie wygrane :) Nice Bylem w Spodku 30.06. To jest cos NIESAMOWITEGO! Warto tam byc przynajmniej na 1 meczu, bo kolejna taka okazja na pewno szybko nie przyjdzie. Ja juz kupilem bilet na 11.07 ;) (13 niestety wyjezdzam) Polska vs "Dzika Karta". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 2 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2007 powiedz ile bilet kosztował na ten mecz, kurde zazdroszczę ci muszę tam jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 Polska jest na niesamowitej fali :) ! Więc to będzie tak. Polska na pierwszym miejscu w grupie zagra z drugim zespołem z tamtej grupy czyli z Rosją, i później mecze o finał z Brazylią! Sory że wypaplałem :),no ale z drugiej strony to jest jasne jak słońce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 będę na półfinałach 14tego, jak coś to dawajcie znać, to się skumamy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 będę na półfinałach 14tego, jak coś to dawajcie znać, to się skumamy :P Bilet w ciemno widze kupiłeś ;) Tez bym poszedl ale nie ma mnie wtedy w kraju. Buuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 8 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2007 dla mnie za drogo 160zł za niedługo na prawko ide to już całkiem nic trudno bede musial w telewizji zobaczyc:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 No fenomenalne otwarcie finałów ligi światowej ! Żałuje, że dziś mnie nie było w spodku, takich dwóch meczy podrząd to już dawno nie było! Może pojade w piątek, mam nadzieje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 ładnie ładnie, no i raczej zagwarantowali sobie dzisiaj półfinał. Może się jednak okazać że trafimy w nim na Brazylię :O a bilet oczywiście, kupiłbym w ciemno i na finał ale już nie było :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 No fenomenalne otwarcie finałów ligi światowej ! Żałuje, że dziś mnie nie było w spodku, takich dwóch meczy podrząd to już dawno nie było! Może pojade w piątek, mam nadzieje :) A ja byłem :P Nice! Od 10 pkt w Tajbreku już była fiesta na całego :D Polska, biało-czerwoni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 12 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2007 a Brazylia przegrała z Bułgarią 3 :2 haha mamy powód do dumy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 To też był dobry mecz, ale nie ma tego "czegoś" jak Polska gra . ;) Hala kibicowała Bułgarii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 13 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2007 no to jutro z Brazylią aałłłłaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi