Napisano 17 Czerwiec 200717 l Witam ponownie. Wystawiam Wam do oceny moją prackę. Pierścionek zaręczynowy który nosi moja obecna narzeczona. 2 dni roboty. Render Mental ray. Z góry dzięki za komentarze.
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Przykro, ale nie przekonuje mnie to. Materiał ni to złoto, ni srebro, brzydkie odbicia na nim, materiały pudełka też takie nijakie, a całość bez mdła i bez wyrazu :(
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Autor dzięki za komentarze, hmmm, w realu materiał pierścionka jest wykonany z białego złota, i jest baaaaaaardzo podobny kolorek do tego. A co zmienić w tych odbiciach bo sam już nie wiem?
Napisano 17 Czerwiec 200717 l mi się światło nie podoboa i studio też, smutna ta praca jakaś ;), poza tym szczędzisz polygonów, nie wiem po co, bo widze pojedyncze ścanki, mało życia i do tego ziarno i kompresja, delikatna ale jednak. Praca powinna błyszczeć jak sam pierścionek, jakoś nie widzę żeby pokazując to jakiejś młodej damie, żeby byla zachwycona. No to Ci pojechałem ;), keep working...
Napisano 19 Czerwiec 200717 l Nie zabardzo udała Ci się ta praca, szczegulnie nie podoba mi się kryształ
Napisano 19 Czerwiec 200717 l Autor Dobra. Ostatni render z poprawionym prawie wszystkim. KOMENTUJTA :D
Napisano 19 Czerwiec 200717 l Noo... lukos86 - teraz widać, że się przyłożyłeś :) Krótko i treścowie skomentuje: ładne :)