ciacho191 Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 mam takie pytanie robie zbroje i chce zrobic kreske (czy jakos tak) na okolo i czy jest jakis inny przyzond niz split poygon tool:confused:
piotrek Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 Nie mogłeś w tamtym wątku zapytać? Ad rem: możesz użyć Split Edge Ring Tool.
ciacho191 Napisano 22 Czerwiec 2007 Autor Napisano 22 Czerwiec 2007 no widze ze jestes dobry wrecz doskonaly w te klocki piotrek dzieki za to i dostajesz pifko ps. a kto by to zauwazyl??:o
piotrek Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 Nie doskonały, lecz cierpliwy nad wyraz. 1
piksar Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 nawiązując do tematu postu czy jest jakiś sposób żebyś ciacho zabrał się za helpa ?
ciacho191 Napisano 22 Czerwiec 2007 Autor Napisano 22 Czerwiec 2007 up: nie znam angielskiego :P jakos sobie poradzilem z tym
Destroyer Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 ciacho191 jak ja zaczynałem to z englishem też raczej słabo było ale czytałem te helpy, tuty i manuale po angielsku ze słownikiem ale komputerowym z papierowego nie potrafie korzystać :D i teraz z moim englishem jest znacznie lepiej i znacznie rzadziej ze słownika korzystam :P
floo Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 To poprostu typ człowieka któremu się wydaje że w Grafice można iść na skróty...
happy-angel Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 piksar >> wpisz w helpie "chce zrobic kreske (czy jakos tak) na okolo" i zobaczymy co znajdziesz :) forum nie jest po to zeby tyrac slabszych tylko im pomagac ciacho >> co do tego ze F1 jest latwiej wciskac niz pisac na forum to jest swieta racja tylko trzeba nuczyc sie korzystac z tego co do angielskiego to nauczysz w trakcie korzystania :)
Rekomendowane odpowiedzi