uncle Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 czy aby nie przesadzacie zbytnio z bannerami?? wyskakujacy popup na cala strone? dla mnie to juz troche za duzo...
Falcrum Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 Racja !! Mnie to już do szału doprowadza !! :[ Rozumiem, że potrzebni są sponsozy, ale bez przesady !!
VGT Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 W temacie http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=5374 Adek pisał, że dobór reklam jest od niego niezależny... Coś za coś :| No i wtedy melodia się skończyła, ten pop-up też się skończy, bannery się zmieniają.
adek Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 dokładnie! własnie napisalem w tej sprawie do Gry-Online.pl ... taki pop-up powiedzili mi pojawi sie tylko raz dziennie ... ja tez sie wkurzylem gdy to zobaczylem ... nie zalezy to ode mnie ... :(
dr Ug Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 Hyhyh, a ja mam myIE2 i mi wszystko blokuje;) Pod koniec dnia licznik zablokowanych popupow wskazuje ok. ..... 800! Hyhyh... myIE2 (myIE2.com) rzadzi!:)
Nimrod Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 Ja używam Avant Browser (nakładka na IE) i też mi blokuje popupy i ma wiele innych ciekawych funkcji, więc wystarczy się trochę wysilić i zainstalować coś innego niż IE :)
leander Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 Skuteczny jest tez Zone Alarm Pro. DruG: 800 zablokowanych???? Jakie Ty witryny odwiedzasz? :P
adek Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 hehe... a ja nie uzywam IE po prostu tylko Mozilii ,a tam to jest w standardzie :]
uncle Napisano 26 Listopad 2003 Autor Napisano 26 Listopad 2003 no tak a ja z oszczednosci miejsca itp itd uzywam explorera;p denerwujace sa reklamy z dzwiekiem.. co za pajace to robia.. wogle tpsa ssie jak mozna takie bedziewiej ak neostrada tak reklamowc.. nikt i tk tego nie kupi!:P
Sypo Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 Hehe uncle masz rację:mad: Ja ponadto nie kupię tej gierki co wyskakuje z dźwiękiem strzałów karabinowych!!Rewelacja jak się zapomni, że niedawno słuchało się trochę głośniej muzyczki:)
Gacek Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 Mozilla forever!!! IE przy Mozilli to taki mały brzydki i denerwujący programik. Ja już nawet nie pamiętam że na Forum jakieś reklamy wyskakują.
dr Ug Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 Dobra chlopcy i dziewczeta, reklam nikt nie lubi, ale ktos musi utrzymywac serwer. Jak kogos bardzo drazni niech sobie zalozy popup killera, nie ma innego wyjscia. Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi