Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

mam pytanie. Próbował ktos postawienia visty i XP na jednym kompie? chetnie bym posłuchał bo tak zamierzam i zastanawiam czy vista nie bedzie krzaczyc cos bo z XP i 2K to sie robiło bezproblemowo.....bede wdzięczny za uwagi.

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie próbowałem instalować dwóch systemów, nie wiem jak to się kończy:) ale są dostępne programiki do "emulacji" jednego systemu na drugim. Np. masz zainstalowanego XP i chcesz sprawdzić jak działa Vista - instalujesz programik i w nim emulujesz 2 system:P Coś takiego dobrze sprawdzi się, jeśli np. chcesz przetestować, czy programy, z których często korzystasz na XP uruchomią się na Viście.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Miłosz...ja wiem jak sie powinno konczyć...i wiem jak to zrobić z winda 2K i Xp, pytanie czy to samo sie uda z vista i Xp.....bo tego nie wiem.

Edit: ok...juz sie troszke dowiedziałem..sie da ale najpierw trzeba postawic viste...dziwne ...myślałem ze raczej odwrotnie..ale skoro sie da to juz obojetne w jaki sposób:)

Napisano

da się - ja tak mam. Jest jednak z tym troche roboty. Jakbyś sobie nie radził to daj znać -pomogę.

Napisano

robi się 2 partycje i instaluje się :) ja tak robiłem z winda 98 i xp, a teraz mam xp i win serv 2003 (jakoś se oddzieliłem od windows home server :) )na dwóch oddzielnych partycjach i wszystko elegancko chodzi. zero krzaczenia

Napisano

ja stawiałem na jednej partycji XP64 a potem Vista 64 i jest to koniec dla XP64 nie odpala się...

ale po rozczarowaniu Vistą format C i powrót do XP64 jednak...

Napisano

Ja mialem pewien czas taki klimat ale jakos stery do x64 nie dzialaly wiec zrezygnowalem ale tak ogolnie to nie widzialem jakis bledow i problemow :)