Napisano 26 Czerwiec 200717 l No,to po raz drugi:) Takie sobie autko modeluje coby było szybko,łatwo i przyjemnie ;]
Napisano 26 Czerwiec 200717 l All my friends know the lowrider....the lowrider is a little higher...:) Bedzie jakas animka ? powodzenia:)
Napisano 27 Czerwiec 200717 l Sliczny modelling - widac ze w detal idziesz. Wiem ze nielatwo sie robi bryki z tych czasow bo maja duzo dodatkow, dziwnych przejsc w swojej formie i wogole przerabane ;) No to bede tutaj zagladal :D
Napisano 27 Czerwiec 200717 l Witam, Nie ma to jak cos ladnego i klasycznego, a jak dobrze przerobiny to normalnie rewelacja :) Jak na razie bardzo ladnie idzie. bede sie przygladal. Czy beda jakies fajne vinyle jakies ladne malowanie, czy jednolity kolor?? Dolaczam sie do pytania Swinger76 - czy bedzie jakas animka?? Powodzenia w dalszej pracy. Pozdrawiam xaoo P.S. Mozna prosic i siatke?? :P
Napisano 27 Czerwiec 200717 l Wziales sie za piekne auto :] Robilem toto ale jakos skonczyl mi sie zapal na robienie srodka i sie mi nie skonczylo modelu ;) Ja powybrzydzam troszeczke ;) Grill ma wogole inny ksztalt, to samo ze zderzakiem, obrecze na swiatlach powinny byc bardziej wysuniete do przodu,wglewbienie na grillu (na swiatla) za mocna wciagniete do srodka, przejscie pomiedzy maska i grillem(to zalamanie) minimalnie zbyt ostre to samo z tymi 'lotkami' po bokach zbyt ostre sa i za duze zalamanie ma (chodzi o ten dolek po boku pod tymi lotkam za gleboki) znowu to wglebienie juz zupelnie na boku jest za male i za ostre przejscie w srodku. Obwodka z tylu (ta dookola swiatel przez caly pas tylny) powinna miec na srodku wglebienie. tylne swiatla powinny miec tkie "skrzydelka " po bokach od jednej obdreczy (mniejszej) do drugiej wieksej. Tylny zderzak tez ma malo wspolnego z oryginalem. Huh to by bylo narazie tyle ;)ladnie wymodelowane, ale troszke nie przypomina miejscami impali ;) Mam nadzieje, ze wiesz o co mi chodzi poprzegladaj troszke fotek a napewno zrozumiesz :] Powodzenia zycze bo to na[prawde piekne autko i jak mniemam masz tylko print z boku i gory, wiec modelowanie przodu i tylu robi sie troszeczke trudniejsze :]
Napisano 27 Czerwiec 200717 l Autor Swinger76 dzieki:) animki to raczej na pewno nie bedzie :d bo w modo poki co to nie ma mozliwości animacji wogóle ,ale jak wyjdzie najnowsza wersja to coś sie pomysli:D Yaro16 ..:: 3D XTREME ::.. dzieki,postaram sie nie zawieśc ;) BigBen to włacz sobie na jutubie "only if you want it" :P tam masz izich dwóch i lowriderów więcej ;D bo u mnie to organiki nie uswiadczysz poki co :P xaoo mam zamiar zrobić czarny+ srebrne dodatki :) a siatka niebawem Bubu wielkie dzięki za to że chciało Ci sie tyle pisać i wogole wypatrywać te wszystkie bugi :) Oczywiscie postaram sie poprawić,popatrze na fotki. Pewna trudnośc sprawia to że jest jeszcze Impala SS i tam pewne rzeczy się róznią a mam tak mało referencji ze robie z fotek obydwu modeli. Aha i apropopo printów :D to jakbym mial przód i bok to bylbym w 7 niebie, ja to z fotek wszystko jade:D ale jesli też ten samochodzik modelowaleś to może masz jakiś pr
Napisano 27 Czerwiec 200717 l Printy sa na smcars z trego co pamietam jest widok z gory i boku :] przod sam se dorobilem ze djecia a tyl to juz tylko ze zdjatek :]
Napisano 1 Lipiec 200717 l Witam, No ladnie ladnie widze,ze sie powaznie zabrales za robote. Zastanawia mnie dol janapy, a dokladniej prawy naroznnik, czy nie masz tam za bardzo ostrej krawedzi?? Jak dla mnie to miejsce powinno byc bardziej okragle. Ale reszta OK. Pozdrawiam xaoo
Napisano 2 Lipiec 200717 l Hmm nawet nawet, ale calosc sprawia wrazenie potwornie twardej powierzchni :]
Napisano 2 Lipiec 200717 l Autor Bubu-strzał w 10 :P chyba dwa razy więcej czasu poświęciłem na poprawach żeby pozbyć sie tego odczucia twardości niż na modelowanie:P ale jak dalej jest twardo to już sam nie wiem:d może jak zrobie materiały to sie troche zmiękczy :) A tak poza tym to zrobiłek szypke:P
Napisano 2 Lipiec 200717 l O kurczaki! Super fajnie widziec,ze prace trwaja ale jak tak patrze na ten ostatni screen to mam wrazenie, ze auto jest jakies plaskie i w ogole wyglada jak resorak. Czy to tak ma byc na pewno?? Pozdrawiam, xaoo
Napisano 3 Lipiec 200717 l popraw najopierw bledy ktore Ci wytlumaczylem potem bierz sie za reszte bo jak tak bedziesz robil to napewno ich nie poprawisz ;p ;)