Bruneq Napisano 29 Czerwiec 2007 Napisano 29 Czerwiec 2007 Witojcie! A to wszystko przez Dariusza i jego opis na gg!:) tak sie zapatrzyłem ze postanowiłem zrobic sobie cos takiego!:) Narazie wyszło jak wyszło, planuje dodac troche detalu!Natomiast zwracam sie do was z prosbą bo mam problem z proporcjami! czy takie są dobre, czy cos poprawic? !! Planuje skonczyc dzisiaj model a do konca przyszłego tygodnia zrobic wszystko inne!
Bruneq Napisano 29 Czerwiec 2007 Autor Napisano 29 Czerwiec 2007 Oto on, Maniek Mamuci Maniak!:) wydale mi sie ze model jest finito!Marne 2574 Tri!Ale jeszcez zaraz go troche uszczuple!
Bruneq Napisano 3 Lipiec 2007 Autor Napisano 3 Lipiec 2007 wczoraj go rozrzucilem po UV dzisiaj proby texturkowania! narazie ruszony tylko przód
dariusz Napisano 3 Lipiec 2007 Napisano 3 Lipiec 2007 ja myślałem, ze będziesz go robił w hi poly:( co do proporcji (pewnie już widziałeś):
Bruneq Napisano 3 Lipiec 2007 Autor Napisano 3 Lipiec 2007 hemm...szkoda ze mi tego nie dales wczesniej....bo ja ze skrinow lecialem! i troche inaczej wygaldall tam!:P i nie...HP nie dla mnie!:P
KLICEK Napisano 3 Lipiec 2007 Napisano 3 Lipiec 2007 no to bedziesz mial okazje zrobic 2gi raz :D:D:D:D zartuje ;] no fajnie idzie jedziesz dalej z tym koksem :D
ognisty Napisano 3 Lipiec 2007 Napisano 3 Lipiec 2007 o jeez kosmiczne referki, z takimi to tylko sie żenić ;D
Bruneq Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Napisano 6 Lipiec 2007 Zabijcie mnie i oplujcie, ale sił nie mam do tych texturek! 0 pomysłow, normalnie czarna dzioora!!! Chociaz to jeszcze nie koniec, to i tak Prepraszam wsyzstkich fanow C&C!
Kuba Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 Nie mam żadnego porównania, bo gry nie znam. Wydaje mi się, że na gąsienice mógłbyś wrzucić więcej brudu. A tak to całkiem fajnie.
Levus Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 Jak Kuba radzi, więcej brudu nie zaszkodzi:) Do tego texturki mógłbyś trochę wyostrzyć, podciągnąć lekko kontrast, bo maślanie wyglądają nieco.. Ogolnie bardzo fajnie Ci idzie!
Bruneq Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Napisano 7 Lipiec 2007 nie spodziewalem sie tak dobrych komentarzy!:) dzieki chopoki!:) ofca - dzieki Kuba_ - narazie najwiecej pracowalem nad budą, napewno ubrudze gasiennice!:) Lewus - Dzieki, wyostrze wszystko jak juz zrobie cala texturke i wtedy splaszcez warstwy! Az sie chce teraz usiasc do roboty!:) dzieki!
Faceless Napisano 27 Lipiec 2007 Napisano 27 Lipiec 2007 Nieźle wygląda. Tylko gdzie ma wyrzutnie rakiet? ;)
Bruneq Napisano 27 Lipiec 2007 Autor Napisano 27 Lipiec 2007 Dzieki!:) narazie mam maxowstret, tzn po 8 h pracy w domu nie mam checi do robienia!:) ale wroce do niego napewno, jest elementem mojej pracy LIC!:)
Rekomendowane odpowiedzi