Napisano 29 Czerwiec 200717 l Witojcie! A to wszystko przez Dariusza i jego opis na gg!:) tak sie zapatrzyłem ze postanowiłem zrobic sobie cos takiego!:) Narazie wyszło jak wyszło, planuje dodac troche detalu!Natomiast zwracam sie do was z prosbą bo mam problem z proporcjami! czy takie są dobre, czy cos poprawic? !! Planuje skonczyc dzisiaj model a do konca przyszłego tygodnia zrobic wszystko inne!
Napisano 29 Czerwiec 200717 l Autor Oto on, Maniek Mamuci Maniak!:) wydale mi sie ze model jest finito!Marne 2574 Tri!Ale jeszcez zaraz go troche uszczuple!
Napisano 3 Lipiec 200717 l Autor wczoraj go rozrzucilem po UV dzisiaj proby texturkowania! narazie ruszony tylko przód
Napisano 3 Lipiec 200717 l ja myślałem, ze będziesz go robił w hi poly:( co do proporcji (pewnie już widziałeś):
Napisano 3 Lipiec 200717 l Autor hemm...szkoda ze mi tego nie dales wczesniej....bo ja ze skrinow lecialem! i troche inaczej wygaldall tam!:P i nie...HP nie dla mnie!:P
Napisano 3 Lipiec 200717 l no to bedziesz mial okazje zrobic 2gi raz :D:D:D:D zartuje ;] no fajnie idzie jedziesz dalej z tym koksem :D
Napisano 6 Lipiec 200717 l Autor Zabijcie mnie i oplujcie, ale sił nie mam do tych texturek! 0 pomysłow, normalnie czarna dzioora!!! Chociaz to jeszcze nie koniec, to i tak Prepraszam wsyzstkich fanow C&C!
Napisano 6 Lipiec 200717 l Nie mam żadnego porównania, bo gry nie znam. Wydaje mi się, że na gąsienice mógłbyś wrzucić więcej brudu. A tak to całkiem fajnie.
Napisano 6 Lipiec 200717 l Jak Kuba radzi, więcej brudu nie zaszkodzi:) Do tego texturki mógłbyś trochę wyostrzyć, podciągnąć lekko kontrast, bo maślanie wyglądają nieco.. Ogolnie bardzo fajnie Ci idzie!
Napisano 7 Lipiec 200717 l Autor nie spodziewalem sie tak dobrych komentarzy!:) dzieki chopoki!:) ofca - dzieki Kuba_ - narazie najwiecej pracowalem nad budą, napewno ubrudze gasiennice!:) Lewus - Dzieki, wyostrze wszystko jak juz zrobie cala texturke i wtedy splaszcez warstwy! Az sie chce teraz usiasc do roboty!:) dzieki!
Napisano 27 Lipiec 200717 l Autor Dzieki!:) narazie mam maxowstret, tzn po 8 h pracy w domu nie mam checi do robienia!:) ale wroce do niego napewno, jest elementem mojej pracy LIC!:)