comix Napisano 1 Styczeń 1970 Share Napisano 1 Styczeń 1970 7290 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 ej no fajnie fajnie, ale cos nie widac zadnych obrazkow i co to za dziwny tekst 7290 moglbys napisac chociaz cos o pracce zebysmy mieli jakies wyobrazenie na jej temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Sanki - spojz na date ;] teraz musisz wyslac smsa pod numer 7290 o tresci twarz ... a dostaniesz linka do pracki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke3D Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 01-01-1970, tak się uśmiałem za wszystkie czasy Nie jestem dobry z historii ale chyba wtedy jeszcze nie było takiego czegoś jak PC A poza tym comix zarejestrował się 13-02-2003 Więc pytanie do osób tworzących forum brzmi: CO TO JEST ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 blah marcin zepsules mi primaaprilisowego psikusa, specjalnie wykopalem ostatni watek z ostatniej strony. Luke3D: bo to forum wczesniej bylo rozsylane poczta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 hmmm, ciekawe jest to, że wątek z 1970 a temat zgodny z regulaminem.... wróżka?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 na samym dnie galerii sa jeszcze 2 takie posty z 1 1 1970 1:00 :-) kurcze ze tez nie mam czasu (i checi, ale tego troche mam ;p) zeby przysiasc sobie do bitwy i inne rzeczy musze robic, byloby jak znalazl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GurzyN84 Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 BackToTheFuture>>>>>>> hehe niezłe ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 7290 hmmmmmmm ciekawe ..... ale do Ciebie chyba nie podobne :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 Luke3D wtedy juz CADy byly :D ehm intryga nie intryga ale pracki nie widac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 podciagnijcie brightness w monitorze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi