Ardeni Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 Mi te cycuchy też troszkę dziwne się wydają jednak, ale co tam, jedziesz dalej. Kiedy texturki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 Ale szkoda że nie ukończyłeś Batmana bo mógłby to być równorzędny konkurent dla prac Lewusa i Blooddragona. No ale mam nadzieję że niedługo zaprezentujesz skończony model, powodzenia przy texturkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 Nom, nielot, śpieszyłeś się jak na kalwarię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2007 Witam!! chcialem pokazac jak wyszla normal mapa :) zaznaczma ze robilem takie cos pierwszy raz :D nawet mapowalem praktycznie pierwszy raz :P jescze przy "uszach" sa jakies bledy :) po lewej low poly po prawej high poly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 ekstra . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 super wyszło :) czas na texturki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 No super wyszło! Ja też muszę się wreszcie nauczyć robienia tych map normalnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi