kudzawa Napisano 3 Lipiec 2007 Napisano 3 Lipiec 2007 czołem jaka jest różnica pomiędzy corelem 12 a X3 oprócz cenowej ? o info merytoryczne prosiłbym raczej :) pzdr
Bruneq Napisano 3 Lipiec 2007 Napisano 3 Lipiec 2007 X13 nie zainstalujesz gdy nie masz internwetu! to jest najwieksza zmiana! Pozatym jest jeszcze roznica w paru rzeczach, napewno dodano nowe narzedzie ktore wypelnia ci roznice miedzy dwoma obiektami! fajne , czasem sie przydaje! Prawde mowiac za mało pracuje na 12 zeby dostrzec powazne zmiany! Wiem natomiast ze na x3 na bardzo duzymprzyblizeniu prowadnice lubia sie połamac!:\
streaker Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 Nie wiem co ta za niechęć do odwiedzania strony producenta: http://www.corel.com/servlet/Satellite/gb/en/Product/1150836020163
kudzawa Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Napisano 4 Lipiec 2007 Cóż, "niechęć" wynika z braku zaufania do treści gotowanych przez marketingowców;]
dokturpotfor Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 ja zauwazylem taka ze x3 radzi sobie z exportem do rastrow w rozmiarach 10000x10000+ a 12 nie chcialo....
infected Napisano 8 Lipiec 2007 Napisano 8 Lipiec 2007 Lepsza moim zdaniem praca z plikami .pdf zwłaszcza wielostronicowymi. Zawsze możesz pobrać wersję próbną na 30 dni. Co do internetu - sam mam download version - ale wtedy dostajesz inny serial, który nie wymaga aktywacji sieciowej. Przy nastepnej instalce podajesz trialowy i aktywacja lub pełny (trialowy po jakimś czasie i tak powie, że ilość jego aktywacji została wykorzystana)
SansSerif Napisano 12 Lipiec 2007 Napisano 12 Lipiec 2007 Przede wszystkim w końcu obsługuje fonty opentype.
Rekomendowane odpowiedzi