Napisano 3 Lipiec 200717 l czołem jaka jest różnica pomiędzy corelem 12 a X3 oprócz cenowej ? o info merytoryczne prosiłbym raczej :) pzdr
Napisano 3 Lipiec 200717 l X13 nie zainstalujesz gdy nie masz internwetu! to jest najwieksza zmiana! Pozatym jest jeszcze roznica w paru rzeczach, napewno dodano nowe narzedzie ktore wypelnia ci roznice miedzy dwoma obiektami! fajne , czasem sie przydaje! Prawde mowiac za mało pracuje na 12 zeby dostrzec powazne zmiany! Wiem natomiast ze na x3 na bardzo duzymprzyblizeniu prowadnice lubia sie połamac!:\
Napisano 4 Lipiec 200717 l Nie wiem co ta za niechęć do odwiedzania strony producenta: http://www.corel.com/servlet/Satellite/gb/en/Product/1150836020163
Napisano 4 Lipiec 200717 l Autor Cóż, "niechęć" wynika z braku zaufania do treści gotowanych przez marketingowców;]
Napisano 5 Lipiec 200717 l ja zauwazylem taka ze x3 radzi sobie z exportem do rastrow w rozmiarach 10000x10000+ a 12 nie chcialo....
Napisano 8 Lipiec 200717 l Lepsza moim zdaniem praca z plikami .pdf zwłaszcza wielostronicowymi. Zawsze możesz pobrać wersję próbną na 30 dni. Co do internetu - sam mam download version - ale wtedy dostajesz inny serial, który nie wymaga aktywacji sieciowej. Przy nastepnej instalce podajesz trialowy i aktywacja lub pełny (trialowy po jakimś czasie i tak powie, że ilość jego aktywacji została wykorzystana)