Tomala Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 Witam to miała być Lara Croft z tego nowego tomb raidera czyli bez warkocza.Mam nadzieję że fani serii wybaczą mi to coś bo oczywiście praca jest kompletną amatorszczyzną i nie może sie równać z pozostałymi modelami z tej bitwy.No ale jak już zrobiłem to postanowiłem wrzucić.Pozdrawiam.
Bro Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 No i jest super ! Stara dobra szkola - wkoncu model bez speculara i normali - bo czasami mam dosyc patrzenia jak wszystko sie swieci i nienaturalnie "wybrzusza" Dodalbym moze kilka poligonow na grzywke bo troche psuje calosc tymi kantami :) pozdro
Tony M. Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 nie no profeska, za te "balony" to z pewnością zbierzesz wiele głosów, panowie jeden głos za jednego balona.... :B a czepiając się to chyba za bardzo brązowa, spróbuj zmienić kolor oczu. A jak zrobisz mocniejszy (podkreślisz) cień między cycami to będą się wydawać większe :) a wtedy to wygrana jak w banku :)
Kuba Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 Lara, czy nie Lara, model spoko i malowanie bardzo ładne. Gratuluję ukończenia, w następnych bitwach spróbuj już z WIPem :)
Cruzh3r Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 Bardzo fajny model. Zastrzeżenia mam tylko do teksturki włosów, niby daje rade. Aby nie były takie jednolite może. Na teksturze takiej spokojnie możesz 1 pixelowym brushem dodać parę detali. Burnn'em(ps) dodać parę cieni. i będzie super. i ucho może poprawić? albo zrobić na oddzielnym kawałku w UV. http://div.dyndns.org/EK/tutorial/hair/
Fidiasz Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 Swietne :D i kolejna dziewczyna na forum jak mniemam ;> ?
ofca Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 przykro mi Cie zasmucic, jednak na biust powinno pojsc wiecej wiekszych trojkatow bo za maly jest :D xDDDD good jooob!
mirach Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 Fidiasz kolejna dziewczyna na forum jak mniemam ;> ? Tomala zrobiłem to postanowiłem Fidiasz: chyba jednak nie :) A praca bardzo ładna, zwłaszcza malowanie.
Master Kiełbaster Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 opuść górne powieki i przesuń głowę do przodu bo teraz jest lekko zdziwiona. no i można by jednego loopa z oczu użyć do zaokrąglenia czaszki.
Jonasz_Real Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 Rewelacja, wygląda milusio. :p Skoda, że się juz nie wyrobię z moim króliczkiem...sorki za offtopic.
ognisty Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 lara to to nie jest... ale też jest zaj****cie :)
Tomala Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Napisano 7 Lipiec 2007 Dzięki za pozytywne komentarze naprawdę nie spodziewałem się że może się to komuś spodobać. Sorry za brak reakcji na wszelkie uwagi ale dopiero co wróciłem do domu i nie mam siły już przy tym grzebać, zresztą i tak już po czasie.Rozwieję też wszelkie wątpliwości Fidiasza - mirach ma rację dziewczyną to ja na pewno NIE jestem.Pozdrawiam wszystkich!
Fidiasz Napisano 8 Lipiec 2007 Napisano 8 Lipiec 2007 hehe sugerowalem soe avartem :P fajowa Pani tam na zdjeciu :) no i przeczytalem napis no i mozna tylko gratulowac takiej dziewczyny :D ... jak mniemam :P
Tomala Napisano 8 Lipiec 2007 Autor Napisano 8 Lipiec 2007 Tym razem żałuję Fidiasz że się mylisz ale na moim avatarze jest Cate Blanchett.
Rekomendowane odpowiedzi