Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam to miała być Lara Croft z tego nowego tomb raidera czyli bez warkocza.Mam nadzieję że fani serii wybaczą mi to coś bo oczywiście praca jest kompletną amatorszczyzną i nie może sie równać z pozostałymi modelami z tej bitwy.No ale jak już zrobiłem to postanowiłem wrzucić.Pozdrawiam.

dce958225aa84fba.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No i jest super ! Stara dobra szkola - wkoncu model bez speculara i normali - bo czasami mam dosyc patrzenia jak wszystko sie swieci i nienaturalnie "wybrzusza"

Dodalbym moze kilka poligonow na grzywke bo troche psuje calosc tymi kantami :)

pozdro

Napisano

nie no profeska, za te "balony" to z pewnością zbierzesz wiele głosów, panowie jeden głos za jednego balona.... :B a czepiając się to chyba za bardzo brązowa, spróbuj zmienić kolor oczu. A jak zrobisz mocniejszy (podkreślisz) cień między cycami to będą się wydawać większe :) a wtedy to wygrana jak w banku :)

Napisano

Lara, czy nie Lara, model spoko i malowanie bardzo ładne. Gratuluję ukończenia, w następnych bitwach spróbuj już z WIPem :)

Napisano

Bardzo fajny model. Zastrzeżenia mam tylko do teksturki włosów, niby daje rade.

Aby nie były takie jednolite może. Na teksturze takiej spokojnie możesz 1 pixelowym brushem dodać parę detali. Burnn'em(ps) dodać parę cieni. i będzie super. i ucho może poprawić? albo zrobić na oddzielnym kawałku w UV.

http://div.dyndns.org/EK/tutorial/hair/

Napisano

przykro mi Cie zasmucic, jednak na biust powinno pojsc wiecej wiekszych trojkatow bo za maly jest :D xDDDD

good jooob!

Napisano

Fidiasz

kolejna dziewczyna na forum jak mniemam ;> ?

Tomala

zrobiłem to postanowiłem

Fidiasz: chyba jednak nie :)

A praca bardzo ładna, zwłaszcza malowanie.

Napisano
  • Autor

Dzięki za pozytywne komentarze naprawdę nie spodziewałem się że może się to komuś spodobać. Sorry za brak reakcji na wszelkie uwagi ale dopiero co wróciłem do domu i nie mam siły już przy tym grzebać, zresztą i tak już po czasie.Rozwieję też wszelkie wątpliwości Fidiasza - mirach ma rację dziewczyną to ja na pewno NIE jestem.Pozdrawiam wszystkich!

Napisano

hehe sugerowalem soe avartem :P fajowa Pani tam na zdjeciu :) no i przeczytalem napis no i mozna tylko gratulowac takiej dziewczyny :D ... jak mniemam :P

Napisano
  • Autor

Tym razem żałuję Fidiasz że się mylisz ale na moim avatarze jest Cate Blanchett.