Napisano 12 Lipiec 200717 l A tak jakos mnie naszlo, pewnie i tak nie skoncze ale co tam ;) Limit bez 4 trisów ;)
Napisano 13 Lipiec 200717 l Rozumiem ze to jest to coś z filmiku metal gear solid 4? To dlatego takie nóżki bo są organiczne tak?
Napisano 14 Lipiec 200717 l Autor Jou hehe no w 4 czesci mgs-a takie wlasnie nozki te mechy maja (swoja droga w ruchu wygladaja imponujaco) no nic. Udało mi sie "skonczyc" ;) Pozdrawiam
Napisano 14 Lipiec 200717 l Tekstura imno mogłaby być bardziej urozmaicona, więcej spawów łączeń nitów itp
Napisano 14 Lipiec 200717 l dobry pomysł i wykonanie [modelik], troche dziwnie nogi wyglądają [kolana bardzo do środka] pozdro trochje za czysto..
Napisano 14 Lipiec 200717 l Autor Dzieki, wiem, zdaje sobie sprawe ze nie przylozylem sie do textur zwyczajnie sie czasem czlowiekowi nie chce;) Na otarcie lez za to mala animka by me z jego udzialem ;) Pozdrawiam http://youtube.com/watch?v=D8PI_PqTNRA
Napisano 14 Lipiec 200717 l hyhy no to mnie rozwaliło do łez :D, fajnie to wykoncypowałeś, biomech po prostu
Napisano 14 Lipiec 200717 l Render i animacja mają fajny klimat zbliżony do trailera :) Nogi nawet zgrabne, lecz czegoś im brakuje :p Gratuluję ukończenia.