xMark Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 przy laczeniu dwoch czesci nie polaczylem vertexow i tak powstalo to baile cos. teraz poprawilem i juz lepiej wyglada chyba :cool:
xMark Napisano 19 Grudzień 2003 Napisano 19 Grudzień 2003 no dawno mnie tu nie bylo. ale w koncu wrocilem :D mysle ze na tym zakoncze juz prace nad swoim modelem. wiem wiem jest od groma bledow i materialy nie takie ale materialy to nie moja mocna strona, coraz bardziej zaczynam sie gubic w tym modelu i co tu ukrywac, znudzil mi sie. zabieram sie za nowy :D
kozioo Napisano 19 Grudzień 2003 Napisano 19 Grudzień 2003 Jeśli to koniec to może pokaz go chociaż z oświetleniem jakimś?? Bo tego chyba brakuje. Swoją drogą, to wg mnie model jest nieskończony, ale skoro Ty już go nie chcesz robic, to nie będe Cię zmuszał...
Loozack Napisano 20 Grudzień 2003 Napisano 20 Grudzień 2003 hmmm, w sumie modelling jest niezły... ale te rendery :| musisz popracować nad oświetleniem :) trzymaj się [piwo]
wiggles Napisano 20 Grudzień 2003 Autor Napisano 20 Grudzień 2003 no to teraz ja zaczynam zamieszczanie renderkow bo swieta sie zblizaja = wolne ! :)dzis wieczorem moze juz cos zamieszcze
wiggles Napisano 24 Grudzień 2003 Autor Napisano 24 Grudzień 2003 nareszcie zadzialal mi max6 (na 3 wolalem nie robic ;/) teraz zaczynam robic :) boj sie xMark :):):):):)
Pionier Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 wiggles nie zapominaj ze masz jeden plik u mnie na serwerq :]. ps. nooo obysmy sie przestraszyli :] Pozdrawiam
wiggles Napisano 25 Grudzień 2003 Autor Napisano 25 Grudzień 2003 nieno przestraszyc sie przestraszycie na pewno bo takie brzydkie bedzie :P
Pablo Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 XMark...ale do wnetrza mogles sie bardziej przylozyc...i te rendery...dlaczego tak? pozdr
xMark Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 troche znudzil mi sie ten model i stracilem zapal do maxa. po prostu musze na jakis czas odpoczac od niego. ale jak wiggles mnie dogoni:D to jeszcze poprawie szczegoly :D
wiggles Napisano 30 Grudzień 2003 Autor Napisano 30 Grudzień 2003 a oto malutkie postepy w maxie6, jeszcze mnostwo do poprawy pokazuje glownie zebyscie nie mysleli ze sie lenie ,apropo xMark nie wiem czy tam tak zrobiles bo ja tak robie ale te wytloczenia co robiles extrudem to sa wywiewy i one musze byc troche wygiete w tyl i tam ma byc dziura, ale to tak tylko dla infromacji ja tak mam zamiar zrobic, bo na razie tylko troche to wygialem, moze tego nie widac ale jeszcze bedzie poprawione
xMark Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 wiggles chodzi ci o te \"zeberka\" na masce?? no to ja mam powyginane bo nie robilem ich extrudem
Pablo Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 Ładnie...a propo...dolny rzut masz w zlym kierunku :P pozdr
wiggles Napisano 30 Grudzień 2003 Autor Napisano 30 Grudzień 2003 no to jeest wlasnie dziwne bo w pliku i na renderze jest dobrze dopiero nie wiem czemu tu sie zmienilo :D
wiggles Napisano 2 Styczeń 2004 Autor Napisano 2 Styczeń 2004 chcialem powiedziec ze znow przez jakis czas nie bedzie renderow nowych z przyczyn niezaleznych ode mnie :/ :(
wiggles Napisano 25 Styczeń 2004 Autor Napisano 25 Styczeń 2004 heh juz nie mam 4 tygodnie swojego dysku ...;/
xMark Napisano 25 Styczeń 2004 Napisano 25 Styczeń 2004 :( a gdzie go masz??:D nie przejmuj sie mi sie z tym modelem i tak nie spieszy:) wogole jakos maxa dawno nie wlaczalem:( czekam na olsnienie zeby zrobic cos fajnego.:D
wiggles Napisano 25 Styczeń 2004 Autor Napisano 25 Styczeń 2004 mam poprostu kare na swoj dysk :)lol i siedze na dysku brata :D
wiggles Napisano 8 Luty 2004 Autor Napisano 8 Luty 2004 no to git - moj dysk przezyl katastrofe- FORMAT aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:( nie mam plikow :(:(:(;(:mad:
Loozack Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 o rzesz... Panie i Panowie... minuta ciszy... [piwo]
wiggles Napisano 9 Luty 2004 Autor Napisano 9 Luty 2004 [\'][\'][\'][\'][\'][\'][\'][\'][\'][\'][\'][\'][\'][\'][\'][\'][\'][\'][\'][\'] FUCK!:(
sikham Napisano 10 Luty 2004 Napisano 10 Luty 2004 koniec gadania głupot :] Wiggles przez ten czas co tu marudzisz zrobiłbys od nowa wszystko jak przysiądziesz to w 1 dzień dogonisz konkurencje :) [piwo]
xMark Napisano 13 Luty 2004 Napisano 13 Luty 2004 no nareszcie zakapowalem troche jak sie robi lakier i oto efekty :D
Pionier Napisano 13 Luty 2004 Napisano 13 Luty 2004 moze z otoczeniem nie bedzie wygladal jak resorak ;)
ChaoSMakeR Napisano 13 Luty 2004 Napisano 13 Luty 2004 wedlug mnie to czy obiekt (samochod, robot czy cokolwiek) sie prezentuje jak zabawka czy nie zalezy od otoczenia tylko od ustawienia kamery, oswietlenia i oczywiscie samego modelu. ten mi wyglada na zabawke cyba z powodu \"dziwnego\" koloru fotelu, sprubuj go potexturkowac na brazowo i zeby wyglada jakby byl ze skury, jezeli to jest dokonczony fotel a jezeli nie to go dokoncz i daj rendera z boku troszke nizej trzymajac kamere.
xMark Napisano 13 Luty 2004 Napisano 13 Luty 2004 ok fotel poprawie. prace nad tym modelem ida powoli(glowna przyczyna: brak checi) ale kiedys go skoncze:D narazie maly updajcik. zmienilem lampy i troche tego grila. tylko nie za bardzo jeszcze mi wychodzi metal w v-rayu.:( EDIT jakos tych renderow jakas jest nienajlepsza. nie wiem czemu ale cos sie rozmywa. jak to poprawic??
wiggles Napisano 19 Luty 2004 Autor Napisano 19 Luty 2004 ja troche robie ale cholernie mi sie nie chce bo mi odszedl zapal do maxa po sformatowaniu dysku :mad::( ale nie znaczy ze tez (kiedys :) ) skoncze ten model
Rekomendowane odpowiedzi