polterge!st Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Cześć, animka zrobiona na szybko :) ale mam nadzieje, że choc troche się spodoba :) pozdrawiam linczywo: http://rapidshare.com/files/43370084/szum--mp42_codec.avi.html
SUPER_OkO Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Choc troche mi sie nawet nie podoba, pewnie chciales uzyskac jakis ciezki klimat z jakims schizem, co ci kompletnie nie wyszlo, widac ze wszystko na szybko zrobione pewnie w pare godzin ale no niestety przekaz slaby, brak tego czegos i tego wszystkiego.
polterge!st Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 hej nie oko, nie starałem sie uzyskiwac "ciezkich klimatów ze schizem" :), ale chciałem poruszyć temat szumu medialnego, natłoku papki telewizyjnej jaka do nas dociera ot co :) a ,ze na szybko robione to racja- zresztą wspominałem o tym w pierwszym poście
mort Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 oj widać tempo pracy, widać. o ile postać wygląda nieźle to nijak nie komponuje się z resztą.. jak dla mnie brak wyrazu i jakiejś głębi, a do tego wykonane na odwal się. z drugiej strony chwali się że dotrwałeś do końca prac pozdrawiam
kannu Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 serwus :) stary, daj to na jutiub, bo po recenzjii OKO chyba mało kto bedzie to ściągal Za duzo problemow z tymi serwisami z odliczniem sekund, kodami, srodami. Kazdemu sie spieszy... pozdrawiam :)
Recommended Posts