Napisano 19 Lipiec 200717 l Cześć Mam nadzieje ze ten temat nie był poruszany jeszcze i ze nie zakładam wątku na darmo ;) Gdzie sie podziało "Prace miesiąca"? Nikt już nie zostaje wyróżniony za najlepsze prace w konkretnym miesiącu? Smutne :( Peace.
Napisano 19 Lipiec 200717 l właśnie... front też poza 3d średnio jest uaktualniany, a ciekawe dyskusje to już wogóle...
Napisano 19 Lipiec 200717 l zgadzam się z poprzednikami, prace na pierwszej stronie powinny być uaktualnione
Napisano 19 Lipiec 200717 l Już ktoś wspominał (odnośnie fronta) że admini też ludzie (jednak) i mają wakacje, chcą odpocząć, pójśc na vinko itp. Trzeba wybaczyć ten zastuj.
Napisano 20 Lipiec 200717 l A moze cos w stylu "Best of Max3d Award" :) Wiem, ze sa gwiazdki ze Zlotej Galerii, ale to nie to samo...;p
Napisano 20 Lipiec 200717 l Autor Jezu! Ale OT! Ja tylko pytam czy zrezygnowaliście z "prace miesiąca"? :P Czy może będzie wznowiona?
Napisano 20 Lipiec 200717 l No to moze ja :-) Nikt z niczego nie zrezygnował - pamietamy o wszystkim co zaczelismy i bedzie to nadal kontynuowane a nawet rozszerzane, ale potrzebujemy czasu, i nie chodzi tutaj o czas na siedzenie na forum, tylko o czas na rzeczy typu newsy, artykuły itd - z takiego powodu ze pracujemy nad czyms innym ale dotyczacym forum nie mamy czasu na rzeczy typu wyszukiwanie nowych informacji w sieci itd. Uwierzcie nikt nie lezy, moderowanie nie ogranicza sie do odpowiadania na posty i pilnowania porzadku bo gdyby tak było to bym leżał bo ostatnio jest wzgledny spokoj w tej kwestii. Ale sa sprawy ktore nalezy poprawic, zmienic oraz udoskonalic, i to one maja wyzszy priorytet niz pozostała reszta, co wcale nie znaczy ze zostały one pominięte. Tyle moge dac od siebie.
Napisano 20 Lipiec 200717 l srutututu - mało czasu na wszystko ale zmiany beda. hehehe normalnie jak partia polityczna xD a po co te zmiany dobrze jest jak jest :) jedynie fronta czesciej aktualizowac :) Pozdrawiam
Napisano 20 Lipiec 200717 l Ja tez kiedys myslałem ze to jest proste - bedziesz zadowolony tyle Ci powiem.