Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć

Mam nadzieje ze ten temat nie był poruszany jeszcze i ze nie zakładam wątku na darmo ;)

Gdzie sie podziało "Prace miesiąca"? Nikt już nie zostaje wyróżniony za najlepsze prace w konkretnym miesiącu?

Smutne :(

Peace.

• Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Już ktoś wspominał (odnośnie fronta) że admini też ludzie (jednak) i mają wakacje, chcą odpocząć, pójśc na vinko itp.

Trzeba wybaczyć ten zastuj.

Guest George82
Posted

A moze cos w stylu "Best of Max3d Award" :) Wiem, ze sa gwiazdki ze Zlotej Galerii, ale to nie to samo...;p

Posted

No to moze ja :-)

Nikt z niczego nie zrezygnował - pamietamy o wszystkim co zaczelismy i bedzie to nadal kontynuowane a nawet rozszerzane, ale potrzebujemy czasu, i nie chodzi tutaj o czas na siedzenie na forum, tylko o czas na rzeczy typu newsy, artykuły itd - z takiego powodu ze pracujemy nad czyms innym ale dotyczacym forum nie mamy czasu na rzeczy typu wyszukiwanie nowych informacji w sieci itd.

Uwierzcie nikt nie lezy, moderowanie nie ogranicza sie do odpowiadania na posty i pilnowania porzadku bo gdyby tak było to bym leżał bo ostatnio jest wzgledny spokoj w tej kwestii.

Ale sa sprawy ktore nalezy poprawic, zmienic oraz udoskonalic, i to one maja wyzszy priorytet niz pozostała reszta, co wcale nie znaczy ze zostały one pominięte.

Tyle moge dac od siebie.

Posted
srutututu - mało czasu na wszystko ale zmiany beda.

hehehe normalnie jak partia polityczna xD

a po co te zmiany dobrze jest jak jest :)

jedynie fronta czesciej aktualizowac :)

Pozdrawiam