MaGuu Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 Cześć Mam nadzieje ze ten temat nie był poruszany jeszcze i ze nie zakładam wątku na darmo ;) Gdzie sie podziało "Prace miesiąca"? Nikt już nie zostaje wyróżniony za najlepsze prace w konkretnym miesiącu? Smutne :( Peace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 właśnie... front też poza 3d średnio jest uaktualniany, a ciekawe dyskusje to już wogóle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 zgadzam się z poprzednikami, prace na pierwszej stronie powinny być uaktualnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 i ja sie zgadzam ! pytam gdzie byli rodzice ? gdzie byli rodzice !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 Już ktoś wspominał (odnośnie fronta) że admini też ludzie (jednak) i mają wakacje, chcą odpocząć, pójśc na vinko itp. Trzeba wybaczyć ten zastuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 gdzie był Bóg gdy Ci admini się lenili ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 no to pozamiatane.... nie mam pytan... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 ja bym moderacje zmienil nic nie robia....a kase biora joke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 srutututu - mało czasu na wszystko ale zmiany beda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 a ja bym się sam skończył opierniczać wpierw ;] ostatnio nic nie robie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 A moze cos w stylu "Best of Max3d Award" :) Wiem, ze sa gwiazdki ze Zlotej Galerii, ale to nie to samo...;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 20 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2007 Jezu! Ale OT! Ja tylko pytam czy zrezygnowaliście z "prace miesiąca"? :P Czy może będzie wznowiona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 No to moze ja :-) Nikt z niczego nie zrezygnował - pamietamy o wszystkim co zaczelismy i bedzie to nadal kontynuowane a nawet rozszerzane, ale potrzebujemy czasu, i nie chodzi tutaj o czas na siedzenie na forum, tylko o czas na rzeczy typu newsy, artykuły itd - z takiego powodu ze pracujemy nad czyms innym ale dotyczacym forum nie mamy czasu na rzeczy typu wyszukiwanie nowych informacji w sieci itd. Uwierzcie nikt nie lezy, moderowanie nie ogranicza sie do odpowiadania na posty i pilnowania porzadku bo gdyby tak było to bym leżał bo ostatnio jest wzgledny spokoj w tej kwestii. Ale sa sprawy ktore nalezy poprawic, zmienic oraz udoskonalic, i to one maja wyzszy priorytet niz pozostała reszta, co wcale nie znaczy ze zostały one pominięte. Tyle moge dac od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 srutututu - mało czasu na wszystko ale zmiany beda. hehehe normalnie jak partia polityczna xD a po co te zmiany dobrze jest jak jest :) jedynie fronta czesciej aktualizowac :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 Ja tez kiedys myslałem ze to jest proste - bedziesz zadowolony tyle Ci powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi