Jump to content

Recommended Posts

• Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, takie male kopiowanie Zbrusha tu widze ;) Retopology sie klania na przyklad. Ale wyglada smakowicie, trzeba przyznac! Dzieki za newsa!

Posted

Nezumi- Jeśli pytasz gdzie takie narzędzia były wcześniej- w zb czy w silo to odpowiedź brzmi: w silo, ale nie zmienia to też faktu że tego typu narzędzia kręciły się po softach duuużo wcześniej tyle że marketing ich nie wyniuchał. ;)

Posted

Masakra, tak tani soft, a po prostu M-I-A-Z-D-Z-Y chociazby Mayke w temacie poly modelingu. Kto by pomyslal, ze niektore rozwiazania moga byc tak proste. Chociaz fakt, ze maja na czyich bledach sie uczyc.

Pelna konfigurowalnosc, przejzystosc UI, prostota - czego chciec wiecej?! Jezeli tylko jest stabilne, nie wywala sie i podczas pracy nie wyjda jakies babole, to istnieje prawdopodobienstwo, ze wzgardze nawet MODO, na rzecz Silo :) Konkurencja straszna, ale kto wie... ;)

Posted

XSI trzeba sie uczyc. Moc Silo polega na tym, ze mozesz modelowac tak jak lubisz, z dobrodziejstwem wielu fajnych i intuicyjnych rozwiazan. W ilu programach mozna modelowac tylko i wylacznie kombinacjami przyciskow myszy (a nawet rolki!) i alt, shift, ctrl? A w ilu programach mozna pod te kombinacje podpiac COKOLWIEK innego, niz przewidzieli programisci?

Posted

Witam,

jestem początkujący, więc nie mam doświadczenia w softach ale testuję sobie od jakiegoś czasu maxa i XSI i od kilku dni właśnie SILO2. Niby każdy soft ma to samo ale najłatwiej i najszybciej mi sie tu modeluje:P programik po prostu super, nawet na tej starszej wersji nieźle się wymiata;) i jak szybko się ładuje:P

Posted

laduje sie blyskawica.. Co ja mowie - w ogole sie nie laduje tylko po prostu sie okno otwiera :D

Na maxie sa fajne myki jesli idzie o modelowanie ale wlasnie te modyfikatory to zbytnia abstrakcja jak dla mnie - poprobuje sobie XSI ale tak na prawde po tym jak dzieki Klickowi pobawilem sie wingsem nie potrafie znalezc czegos rownie prostego w obsludze - po 10 minutach zapomnialem ze to nowy program dla mnie i mozna bylo smigac. Moze wlasnie Silo go zastapi - szarpnalbym sie na niego bo Cena Czyni Cuda :D

Posted

Oj, to miało (mieć) zabarwienie humorystyczne ;). Osobiście od jakiegoś czasu staram się pilnować i ciągle nie testować róznych beta softów tylko skupić się na robieniu czegoś w już poznanych- co jednak nie zmienia faktu że trzymam kciuki za sukces Silo (no i dalszy rozwój).