Hindus Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 Ukazała się dostępna do pobrania wersja beta oprogramowania Silo 3D 2.0 - beta. Dostępna zarówno pod system Windows jak i pod Mac OS. Przejdz do oficjalnej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 thx za info. nowe silo prezentuje się świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 fajne ficzersy za niską cene :) kto wie, może się skuszę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 No, takie male kopiowanie Zbrusha tu widze ;) Retopology sie klania na przyklad. Ale wyglada smakowicie, trzeba przyznac! Dzieki za newsa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 Akurat retopology to w silo było wcześniej ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 Tak? No to punkt dla ciebie - nie wiedzialem - moj blad, bije sie w piersi i batoze cienka witka plecy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 Khe khe... a TPSa wymyslila szerokopasmowy dostep do internetu ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 To jak w koncu jest z tym? Ja przyznaje ze pierwszy raz uslyszalem o tym w Zbrushu ale zaden ze mnie autorytet wiec cholera wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 Nezumi- Jeśli pytasz gdzie takie narzędzia były wcześniej- w zb czy w silo to odpowiedź brzmi: w silo, ale nie zmienia to też faktu że tego typu narzędzia kręciły się po softach duuużo wcześniej tyle że marketing ich nie wyniuchał. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 fenks :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 Masakra, tak tani soft, a po prostu M-I-A-Z-D-Z-Y chociazby Mayke w temacie poly modelingu. Kto by pomyslal, ze niektore rozwiazania moga byc tak proste. Chociaz fakt, ze maja na czyich bledach sie uczyc. Pelna konfigurowalnosc, przejzystosc UI, prostota - czego chciec wiecej?! Jezeli tylko jest stabilne, nie wywala sie i podczas pracy nie wyjda jakies babole, to istnieje prawdopodobienstwo, ze wzgardze nawet MODO, na rzecz Silo :) Konkurencja straszna, ale kto wie... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 Silo vs. Modo? :> Zrób jak inni- wybierz XSI. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 XSI trzeba sie uczyc. Moc Silo polega na tym, ze mozesz modelowac tak jak lubisz, z dobrodziejstwem wielu fajnych i intuicyjnych rozwiazan. W ilu programach mozna modelowac tylko i wylacznie kombinacjami przyciskow myszy (a nawet rolki!) i alt, shift, ctrl? A w ilu programach mozna pod te kombinacje podpiac COKOLWIEK innego, niz przewidzieli programisci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAKUBEK ZBÓJ Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 Witam, jestem początkujący, więc nie mam doświadczenia w softach ale testuję sobie od jakiegoś czasu maxa i XSI i od kilku dni właśnie SILO2. Niby każdy soft ma to samo ale najłatwiej i najszybciej mi sie tu modeluje:P programik po prostu super, nawet na tej starszej wersji nieźle się wymiata;) i jak szybko się ładuje:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 laduje sie blyskawica.. Co ja mowie - w ogole sie nie laduje tylko po prostu sie okno otwiera :D Na maxie sa fajne myki jesli idzie o modelowanie ale wlasnie te modyfikatory to zbytnia abstrakcja jak dla mnie - poprobuje sobie XSI ale tak na prawde po tym jak dzieki Klickowi pobawilem sie wingsem nie potrafie znalezc czegos rownie prostego w obsludze - po 10 minutach zapomnialem ze to nowy program dla mnie i mozna bylo smigac. Moze wlasnie Silo go zastapi - szarpnalbym sie na niego bo Cena Czyni Cuda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 Oj, to miało (mieć) zabarwienie humorystyczne ;). Osobiście od jakiegoś czasu staram się pilnować i ciągle nie testować róznych beta softów tylko skupić się na robieniu czegoś w już poznanych- co jednak nie zmienia faktu że trzymam kciuki za sukces Silo (no i dalszy rozwój). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi