Jump to content

Recommended Posts

Posted

O to ewolucja mojej postaci kobiecej :p projekt który mnie już ładne parę lat meczy :p jest to kontynuacja postaci którą zamierzałem zrobić do bitwy 3d ale brak czasu powstrzymał przed dokończeniem :p Mam nadzieje że praca się podoba nie wiem kiedy będą updaty ale kapkę mało czasu mam na 3d . Licze na wszelkiego rodzaju wskazówki które poprawią prace :p

Ps wielkie THX dla Ani i Leru za dotychczasowa pomoc przy tym projekcie (i że wytrzymali ze mną :p) liczę na dalsze wsparcie :P

• Replies 20
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No szensz wreszcie robisz postępy w modelingu!! :P są niedoróbki ale jak posiedzisz model może być całkiem przyjazny dla oka

Nogi, stopy, obojczyki, dolna część brzucha do poprawy i czekam na dalszą prace :>

Pozdrawiam :)

Posted

ma szpiczaste cycki i nie anatomiczne wgięcie zaraz nad biodrami, jest strasznie chuda w tym miejscu, ja też robie kobitkę niedługo pokażę i wtedy porównamy

Posted

No no no, milo zobaczyc cos nowego :)

Tyleczek jak dla mnie jest calkiem ok.

Ale rzeczywiscie kolana i uda cos nie takie - uda za wielkie choc z ujecia od tylu wygladaja dosc porzadnie.

Piersi maja byc sztuczne, czy naturalne?? Bo narazie to niezle implanty ma wszczepione

Poprawilbym rowniez wciecie w talii i brzuch.

To narazie tyle, czekam na wiecej i zycze powodzenia w tworzeniu.

Pozdrawiam

xaoo

Posted

oki ludki dam jeszcze coś do skomentowania heheh albo pośmiania sie :) jeszcze nie skończyłem tej głowy i proszę nie komentować tej nierówności przy oku poprawie to ale nie chce mi się na razie nowego renderu robić :p

Posted

a tu wstępne poprawki ciała zaznaczam wstępne poprawiłem trochę kolana proporcje nóg talie biustu nie ruszałem jeszcze i góry tez jeszcze nie :p jak zwykle licze na pomoc :p

Posted

twarz jest raczej chłopięca, nie kobieca. zwłaszcza usta.

biodra bym zrobiła nieco okrąglejsze, pełniejsze.

za to w talii można lekko zwężyć.

Posted

szensz zauważ że piersi raczej są poniewierane przez grawitacje. Nie żebym był jakimś znawcą czy coś ;> ale wolno stojące piersi powinny uginać sie lekko ku dołowi :) no chyba że przewidujesz jakiś stalowy nie stalowy staniczek to ok. No i nie trzyma sie tej referki za bardzo.

A jak co to tu masz inna refkę na pupcie i plecy... biodra też są niczego sobie :)

tyrk9.jpg