Napisano 23 Lipiec 200717 l a tak sobie zacząłem dłubać z rana w inkscape, zaczęło się od kółka i tak mi do wieczora zeszło, mam nadzieje że skończę. i taki zoom na szczegół
Napisano 24 Lipiec 200717 l Klimacik jak najbardziej ok. Tylko zastanów się nad kolorami. W/g mnie powinno być wesoło a jest raczej buro.
Napisano 26 Lipiec 200717 l Niebo puste i dym nie taki...ale klimat fajny jest i pomysł super...Jak to dopieścisz będzie mistrz. Pozdro
Napisano 29 Lipiec 200717 l Autor delikatny update, zmienilem nitowanie na normalniejsze, chmurki i rybki testowo
Napisano 1 Sierpień 200717 l Chmurki bardzo fajne... ale kolor pojazdu wg mnie nie bardzo. Jak ktos wyzej napisal - powinno byc wesolo :)
Napisano 2 Sierpień 200717 l Autor powolutku sobie robie zeby podbic watek i komentarzy sie naczytac ;)
Napisano 6 Sierpień 200717 l oj najnowsza wersja moim zdaniem najsłabsza (głownie przez ten gradient). Mnie sie najbardziej podoba pierwsza wersja (kolorystycznie i dym dobry) w pozniejszych kolory nieba juz słabsze a w ostatniej ta brązowa ziemia strasznie odstaje. Ja bym wział tę pierwszą wersje- powiekszył troche okno z załogą (słabo ich widac bez zooma a mają duzo detalu) i wykadrował troche wszystko, zeby nie bylo tak duzo ziemi po prawej. I mysle jeszcze ze bez chmurek i rybek bedzie lepiej, bo napaćkane sie robi to wszystko:]
Napisano 11 Sierpień 200717 l Kolor wody z przedostatniej wersji, "forma" wody z ostatniej wersji, tak moim zdaniem.
Napisano 11 Sierpień 200717 l Coś mi nie pasuje perspektywa na mostku. Gradient na ostatnim updacie zbędny.