acainoks Napisano 25 Lipiec 2007 Napisano 25 Lipiec 2007 postać bez głowy (jak widać :) ) , dłonie i stopy będą inne, wieczorem już powinny się pojawić rendery dłoni czekam na komentarze w tym krytykę
NV Napisano 25 Lipiec 2007 Napisano 25 Lipiec 2007 Hmmm na anatomii sie nie znam ale mógłbyś pokazać render od przodu (bez siatki) ?? a tak to chyba ładnie ale malutkie ujęcia... i słabo widać.
mirach Napisano 25 Lipiec 2007 Napisano 25 Lipiec 2007 I amazonki w odroznieniu od aktorek nie mają piersi z silikonu :) I brzuch ma jakby ktos odcisnol deske do prasowania.
voyager Napisano 25 Lipiec 2007 Napisano 25 Lipiec 2007 pierś, pierś powinna być niżej, skoro to amazonka, to nie ma jednego cycuszka, żeby nie przeszkadzał w naciąganiu cięciwy ;) Zrób jej szersze biodra i barki, w końcu to amazonka, a talia nie powina być taka "płaska" I kolanka daj ciutkę niżej :)
acainoks Napisano 25 Lipiec 2007 Autor Napisano 25 Lipiec 2007 piersi poszły w dół i kolana także. Cycuszki troszeczkę zmniejszyłem, ale nie oszpecę jej o tego jednego, powiedzmy że to jest taka Amazonka buntowniczka co uciekła z wioski jak zaczęła dojrzewać. Teraz żyje sobie gdzieś w Tracji na własną rękę i przez to jest troszeczkę niedożywiona ... :D:D:P kilka innych ujęć w tym z przodu
Gomez Napisano 25 Lipiec 2007 Napisano 25 Lipiec 2007 Nie renderuj tylko dawaj zrzuty ekranu (jakies 1024x768 pewnie conajmniej masz), zwlaszcza jesli chodzi o siatke (zobacz jak to inni robia). Prosciej, szybciej i przejrzysciej. Zdecydowanie tyleczek mi sie podoba i biodra patrzac z tylu i 3/4. Zlikwiduj trojkaty na lydkach. Kolezanka z przodu/tylu wyglada jakby nie miala klatki piersiowej - tam jest luk ktory wygina sie w niewlasciwa strone. Piersi to bardzo trudny temat ale dobra zabawa :) Powodzenia. Pozdro.
acainoks Napisano 25 Lipiec 2007 Autor Napisano 25 Lipiec 2007 dłoń... siatka http://img254.imageshack.us/my.php?image=amaznt0.jpg
acainoks Napisano 26 Lipiec 2007 Autor Napisano 26 Lipiec 2007 a oto i główka, jak poprawić usta? nad uszami jeszcze popracuje a ogólnie to jak to wygląda ? siateczka
Gomez Napisano 27 Lipiec 2007 Napisano 27 Lipiec 2007 Musze cie pochwalic za usta, szczegolnie kaciki oraz za laczenie nosa (dziurek) z twarza. Wszystko zmierza w dobrym kierunku. Gorzej z bryla glowy. Czolo chyba zbyt wysokie i bardzo wystaje do przodu, uszy fatalnie odstaja.
Tomala Napisano 27 Lipiec 2007 Napisano 27 Lipiec 2007 Pozbądź sie trójkątów z siatki (głowa i ciało), popraw czoło i uszy. Poproś Cejrowskiego o referki Amazonek może będzie Ci łatwiej modelować. Powodzenia.
acainoks Napisano 27 Lipiec 2007 Autor Napisano 27 Lipiec 2007 poprawiłem twarz a dokładniej zarys, usta, zmniejszyłem odstawanie uszu, opuściłem troszeczę powiekę przy oku, noska ni ruszałem a to wszystko prezentuje się tak
heaven Napisano 27 Lipiec 2007 Napisano 27 Lipiec 2007 zrob cos z ta przerwa.. uzyj symmetry to nie bedzie tego widac... cos kolo nosa sie nie tak dzieje... pozatym fajnie
Tomala Napisano 27 Lipiec 2007 Napisano 27 Lipiec 2007 No właśnie czego nie używasz modyfikatora symmetry tylko mirrrorujesz drugą połówkę? Zmiany na lepsze tylko pokaż całą głowę z boku bo nie widać co z tym czołem. Popracuj nad siatką staraj się żeby wszystkie polygony były czworokątami.
briz Napisano 28 Lipiec 2007 Napisano 28 Lipiec 2007 nieźle, może trochę podbródek za mały i czacha za wysoka
Yano Napisano 28 Lipiec 2007 Napisano 28 Lipiec 2007 moje uwagi: twarz za wąska, nos za duży i rozjechany ..no chyba że modelujesz murzyna ;), usta za grube, uszy zbyt odstające.
acainoks Napisano 30 Lipiec 2007 Autor Napisano 30 Lipiec 2007 poprawiłem siatkę na całym ciele i przykleiłem głowę, zostały mi stopy do poprawy i czy oprócz tego jeszcze coś? Tomala tobie chodziło o Wojciecha Cejrowskiego?
Tomala Napisano 30 Lipiec 2007 Napisano 30 Lipiec 2007 Tak o Niego jak to pisałem to właśnie leciała jakaś audycja w radiu o jego wyprawach amazońskich. A co do modelu to głowa fajna ale szyja i obojczyki do poprawy.
acainoks Napisano 2 Październik 2007 Autor Napisano 2 Październik 2007 witam z powrotem po przerwie, no i wystąpił mały problem ponieważ nie znam sie na modzie :) i stąd prośba do Was czy ktoś może pomóc mi ją ubrać ? tu jest to co próbowałem ale chyba nie najlepiej to wygląda ;/
wojo23 Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 A amazonki nie mialy czasem tylko jednego cycuszka? Podoba mi sie helm pozdrawiam:]
Tomala Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 Od pasa w górę dosyć skromnie ją ubrałeś.
acainoks Napisano 6 Lipiec 2008 Autor Napisano 6 Lipiec 2008 postanowiłem skończyć to co zacząłem :) żeby zacząć coś nowego. Oto cojuz zrobiłem czekam na komentarze... zrzut rendery
sawik Napisano 6 Lipiec 2008 Napisano 6 Lipiec 2008 ja bym nieco bardziej ozdobił buty bo wg wyglądają dość "łyso" w porównaniu do reszty ekwipunku :P Tak wogóle to w co zamierzasz ją uzbroić?
Rekomendowane odpowiedzi