Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

postać bez głowy (jak widać :) ) , dłonie i stopy będą inne, wieczorem już powinny się pojawić rendery dłoni

czekam na komentarze w tym krytykę

• Odpowiedzi 23
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmmm na anatomii sie nie znam ale mógłbyś pokazać render od przodu (bez siatki) ?? a tak to chyba ładnie ale malutkie ujęcia... i słabo widać.

Napisano

pierś, pierś powinna być niżej, skoro to amazonka, to nie ma jednego cycuszka, żeby nie przeszkadzał w naciąganiu cięciwy ;)

Zrób jej szersze biodra i barki, w końcu to amazonka, a talia nie powina być taka "płaska" I kolanka daj ciutkę niżej :)

Napisano

piersi poszły w dół i kolana także. Cycuszki troszeczkę zmniejszyłem, ale nie oszpecę jej o tego jednego, powiedzmy że to jest taka Amazonka buntowniczka co uciekła z wioski jak zaczęła dojrzewać. Teraz żyje sobie gdzieś w Tracji na własną rękę i przez to jest troszeczkę niedożywiona ... :D:D:P

kilka innych ujęć w tym z przodu

Napisano

Nie renderuj tylko dawaj zrzuty ekranu (jakies 1024x768 pewnie conajmniej masz), zwlaszcza jesli chodzi o siatke (zobacz jak to inni robia). Prosciej, szybciej i przejrzysciej.

Zdecydowanie tyleczek mi sie podoba i biodra patrzac z tylu i 3/4.

Zlikwiduj trojkaty na lydkach. Kolezanka z przodu/tylu wyglada jakby nie miala klatki piersiowej - tam jest luk ktory wygina sie w niewlasciwa strone.

Piersi to bardzo trudny temat ale dobra zabawa :) Powodzenia.

Pozdro.

Napisano

Musze cie pochwalic za usta, szczegolnie kaciki oraz za laczenie nosa (dziurek) z twarza. Wszystko zmierza w dobrym kierunku.

Gorzej z bryla glowy. Czolo chyba zbyt wysokie i bardzo wystaje do przodu, uszy fatalnie odstaja.

Napisano

Pozbądź sie trójkątów z siatki (głowa i ciało), popraw czoło i uszy. Poproś Cejrowskiego o referki Amazonek może będzie Ci łatwiej modelować. Powodzenia.

Napisano

poprawiłem twarz a dokładniej zarys, usta, zmniejszyłem odstawanie uszu, opuściłem troszeczę powiekę przy oku, noska ni ruszałem a to wszystko prezentuje się tak

amazll5.th.jpg

Napisano

No właśnie czego nie używasz modyfikatora symmetry tylko mirrrorujesz drugą połówkę? Zmiany na lepsze tylko pokaż całą głowę z boku bo nie widać co z tym czołem. Popracuj nad siatką staraj się żeby wszystkie polygony były czworokątami.

Napisano

moje uwagi:

twarz za wąska, nos za duży i rozjechany ..no chyba że modelujesz murzyna ;), usta za grube, uszy zbyt odstające.

Napisano

poprawiłem siatkę na całym ciele i przykleiłem głowę, zostały mi stopy do poprawy i czy oprócz tego jeszcze coś?

Tomala tobie chodziło o Wojciecha Cejrowskiego?

amaz3hk4.th.jpg

amaz2fr0.th.jpg

Napisano

Tak o Niego jak to pisałem to właśnie leciała jakaś audycja w radiu o jego wyprawach amazońskich. A co do modelu to głowa fajna ale szyja i obojczyki do poprawy.

Napisano

witam z powrotem po przerwie, no i wystąpił mały problem ponieważ nie znam sie na modzie :) i stąd prośba do Was czy ktoś może pomóc mi ją ubrać ?

tu jest to co próbowałem ale chyba nie najlepiej to wygląda ;/

Napisano

ja bym nieco bardziej ozdobił buty bo wg wyglądają dość "łyso" w porównaniu do reszty ekwipunku :P

Tak wogóle to w co zamierzasz ją uzbroić?