Napisano 25 Lipiec 200717 l postać bez głowy (jak widać :) ) , dłonie i stopy będą inne, wieczorem już powinny się pojawić rendery dłoni czekam na komentarze w tym krytykę
Napisano 25 Lipiec 200717 l Hmmm na anatomii sie nie znam ale mógłbyś pokazać render od przodu (bez siatki) ?? a tak to chyba ładnie ale malutkie ujęcia... i słabo widać.
Napisano 25 Lipiec 200717 l I amazonki w odroznieniu od aktorek nie mają piersi z silikonu :) I brzuch ma jakby ktos odcisnol deske do prasowania.
Napisano 25 Lipiec 200717 l pierś, pierś powinna być niżej, skoro to amazonka, to nie ma jednego cycuszka, żeby nie przeszkadzał w naciąganiu cięciwy ;) Zrób jej szersze biodra i barki, w końcu to amazonka, a talia nie powina być taka "płaska" I kolanka daj ciutkę niżej :)
Napisano 25 Lipiec 200717 l Autor piersi poszły w dół i kolana także. Cycuszki troszeczkę zmniejszyłem, ale nie oszpecę jej o tego jednego, powiedzmy że to jest taka Amazonka buntowniczka co uciekła z wioski jak zaczęła dojrzewać. Teraz żyje sobie gdzieś w Tracji na własną rękę i przez to jest troszeczkę niedożywiona ... :D:D:P kilka innych ujęć w tym z przodu
Napisano 25 Lipiec 200717 l Nie renderuj tylko dawaj zrzuty ekranu (jakies 1024x768 pewnie conajmniej masz), zwlaszcza jesli chodzi o siatke (zobacz jak to inni robia). Prosciej, szybciej i przejrzysciej. Zdecydowanie tyleczek mi sie podoba i biodra patrzac z tylu i 3/4. Zlikwiduj trojkaty na lydkach. Kolezanka z przodu/tylu wyglada jakby nie miala klatki piersiowej - tam jest luk ktory wygina sie w niewlasciwa strone. Piersi to bardzo trudny temat ale dobra zabawa :) Powodzenia. Pozdro.
Napisano 25 Lipiec 200717 l Autor dłoń... siatka http://img254.imageshack.us/my.php?image=amaznt0.jpg
Napisano 26 Lipiec 200717 l Autor a oto i główka, jak poprawić usta? nad uszami jeszcze popracuje a ogólnie to jak to wygląda ? siateczka
Napisano 27 Lipiec 200717 l Musze cie pochwalic za usta, szczegolnie kaciki oraz za laczenie nosa (dziurek) z twarza. Wszystko zmierza w dobrym kierunku. Gorzej z bryla glowy. Czolo chyba zbyt wysokie i bardzo wystaje do przodu, uszy fatalnie odstaja.
Napisano 27 Lipiec 200717 l Pozbądź sie trójkątów z siatki (głowa i ciało), popraw czoło i uszy. Poproś Cejrowskiego o referki Amazonek może będzie Ci łatwiej modelować. Powodzenia.
Napisano 27 Lipiec 200717 l Autor poprawiłem twarz a dokładniej zarys, usta, zmniejszyłem odstawanie uszu, opuściłem troszeczę powiekę przy oku, noska ni ruszałem a to wszystko prezentuje się tak
Napisano 27 Lipiec 200717 l zrob cos z ta przerwa.. uzyj symmetry to nie bedzie tego widac... cos kolo nosa sie nie tak dzieje... pozatym fajnie
Napisano 27 Lipiec 200717 l No właśnie czego nie używasz modyfikatora symmetry tylko mirrrorujesz drugą połówkę? Zmiany na lepsze tylko pokaż całą głowę z boku bo nie widać co z tym czołem. Popracuj nad siatką staraj się żeby wszystkie polygony były czworokątami.
Napisano 28 Lipiec 200717 l moje uwagi: twarz za wąska, nos za duży i rozjechany ..no chyba że modelujesz murzyna ;), usta za grube, uszy zbyt odstające.
Napisano 30 Lipiec 200717 l Autor poprawiłem siatkę na całym ciele i przykleiłem głowę, zostały mi stopy do poprawy i czy oprócz tego jeszcze coś? Tomala tobie chodziło o Wojciecha Cejrowskiego?
Napisano 30 Lipiec 200717 l Tak o Niego jak to pisałem to właśnie leciała jakaś audycja w radiu o jego wyprawach amazońskich. A co do modelu to głowa fajna ale szyja i obojczyki do poprawy.
Napisano 2 Październik 200717 l Autor witam z powrotem po przerwie, no i wystąpił mały problem ponieważ nie znam sie na modzie :) i stąd prośba do Was czy ktoś może pomóc mi ją ubrać ? tu jest to co próbowałem ale chyba nie najlepiej to wygląda ;/
Napisano 2 Październik 200717 l A amazonki nie mialy czasem tylko jednego cycuszka? Podoba mi sie helm pozdrawiam:]
Napisano 6 Lipiec 200816 l Autor postanowiłem skończyć to co zacząłem :) żeby zacząć coś nowego. Oto cojuz zrobiłem czekam na komentarze... zrzut rendery
Napisano 6 Lipiec 200816 l ja bym nieco bardziej ozdobił buty bo wg wyglądają dość "łyso" w porównaniu do reszty ekwipunku :P Tak wogóle to w co zamierzasz ją uzbroić?