Jump to content

Recommended Posts

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fantastyczna grafika, szczególnie przybliżenie przy użyciu "tego czegoś" spełniającego funkcje lornetki :), ale najbardziej mnie zadziwiło to, że postać przy kamuflażu łapie posąg za pindolka xD

Posted

Fajna gra, ale momentami absurdalna. To rzyganie i turlanie się w beczce było co najmniej śmieszne. Trochę to nie pasuje do niby poważnej gry. :)

Ah i chwile, w których Snake (tak?) stał prawie przed oczami wroga, a wróg go nie widział też były mało wiarygodne.

Chyba jestem uprzedzony do japońskich gier. Architekturę mają ok, ale gry, to porażka momentami. ;)

Posted

MGS akurat zawierał zawsze sporo różnych absurdalnych motywów, chociaż motyw z beczką to faktycznie niezłe przegięcie, Hideo ma poczucie humoru ;D

Inteligencja przeciwników faktycznie jakaś mało inteligentna, w poprzednich częściach chyba byli bardziej kumaci, przynajmniej jeśli chodzi o hałas i ginących towarszyszy (motyw ze snajperką)

Tak w ogóle to bardziej zaczyna przypominać Call of Duty niż MGS'a ale i tak będzie to z całą pewnością jedna z pierwszych gier dla których warto będzie kupić PS3 ;)

Posted

Oj, grą dla której warto będzie (za 4 lata ;P ) kupić PS3 jest LittleBigPlanet. Ta gra jest chyba najbardziej nastawioną na rozrywkę z nieustającym uśmiechem na twarzy grą jaką kiedykolwiek widziałem. :)

Posted

To jest fantastyczne! Little Big Planet! No genialne po prostu!

A MGS4 jest momentami przesadzony (np. skąd tą beczkę wziął? ;) ) ale ogólnie wygląda na bardzo przyjemny gameplay.