Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hehe bułki... ja myślałem ,że to takie ciasto ale mniejsza o to, generalnie to bardzo fajnie tylko za oknem widok taki sobie.

Pozdrawiam ;)

Gość Raffaello
Napisano

ładnie! ale ta ściana z cegieł trochę psuje

Napisano

najbardziej mi sie rzucił widok za oknem, a konkretniej ten mocny niebieski kolor. w zasadzie powinno byc praktycznie biało, tym bardziej ze wszelkie refleksy na pułkach, plytkach itd. są białe. ale tak poza tym jest piko belo :)

Napisano

It's a very nice.

Chlopaki - nie wiem jak mogliscie pomylic te buleczki z pyrkami - wstyd!

Razi tylko widok za oknem - a wlasciwie jego brak.

Cegielki tez lekko wtopione.

Reszta - picus glancus!

Pozdrawiam.

Napisano

Też byłem pewny że to ziemniaki obrane xD To za oknem takie niebieskie strasznie wygląda jak dekoracja w studiu do jakiegoś serialu przez to. Ale tak pozatym fajne materiały ;)

Napisano

Fajnie wyszło :)

Jedynie przeszkadza brak

-camera correction

-cegły po prawej

- brak widoku za oknem

Reszta sprawia miłe wrażenie :)

Napisano

pieknie ladnie oraz schludnie :] a tak na serio to usuń cegły po prawej stronie no i z tymi pyrami cos zrób :D .. to pomieszczenie jest gdzies bardzo wysoko że takie niebo .. ;D

Napisano

jak dla mnie to pierwsza kuchnia z prawdziwie drewnianymi frontami. szacuneczek. tylko te cegiełki z prawej denerwują.

a co to znaczy, że modele gotowe? CAD kuchnie czy co?

Napisano

zwalona sciana na pierwszym planie (oryginalny nie bede :)) Zeimniaczki jakies nie ten teges czy nie wiem co to tam jest, bulki czy cus :p I widok za oknem odpada. Za niebiesko. Za malo urozmaicenia za oknem :) A poza tym pracka jest bardzo sliczna

Napisano

Cieplutka wizka - wywołuje pozytywne odczucie podczas oglądania, a to ważne w wizualizacjach i marketingu generalnie.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności