klikus1984 Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Witam, wizka na zlecenie, robiona jak zwykle na szybko :D zawiera gotowe modele wiec prosze mi sie tu nie bulwersowac :) Max 9 Vryj 1.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 ale te pyrki to juz przesada;) ladne materialy, poza ta cegla po prawej. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klikus1984 Napisano 2 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2007 fajna masz liczbe postów :) 1666 , a poza tym to nie pyrki, tylko bułki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Hehe bułki... ja myślałem ,że to takie ciasto ale mniejsza o to, generalnie to bardzo fajnie tylko za oknem widok taki sobie. Pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 fajnie ale za oknem coś by sie przydało.Ogólnie fajna praca:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 ładnie! ale ta ściana z cegieł trochę psuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klikus1984 Napisano 2 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2007 no wlasnie scaina z cegiel jest na vray displacement mod i lobuz ten zrobil mi jakis zarcik :\ cos z mapowaniem chyba, juz tego niebede poprawial :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 najbardziej mi sie rzucił widok za oknem, a konkretniej ten mocny niebieski kolor. w zasadzie powinno byc praktycznie biało, tym bardziej ze wszelkie refleksy na pułkach, plytkach itd. są białe. ale tak poza tym jest piko belo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 It's a very nice. Chlopaki - nie wiem jak mogliscie pomylic te buleczki z pyrkami - wstyd! Razi tylko widok za oknem - a wlasciwie jego brak. Cegielki tez lekko wtopione. Reszta - picus glancus! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Też byłem pewny że to ziemniaki obrane xD To za oknem takie niebieskie strasznie wygląda jak dekoracja w studiu do jakiegoś serialu przez to. Ale tak pozatym fajne materiały ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaven Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 no no no :) podoba mi sie wsyzstko procz tych cegiel :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Fajnie wyszło :) Jedynie przeszkadza brak -camera correction -cegły po prawej - brak widoku za oknem Reszta sprawia miłe wrażenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deviator Napisano 3 Sierpień 2007 Share Napisano 3 Sierpień 2007 A jak otworzyć okno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 3 Sierpień 2007 Share Napisano 3 Sierpień 2007 Pewnie jest tylko uchylne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klikus1984 Napisano 3 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2007 na pilota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 pieknie ladnie oraz schludnie :] a tak na serio to usuń cegły po prawej stronie no i z tymi pyrami cos zrób :D .. to pomieszczenie jest gdzies bardzo wysoko że takie niebo .. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 ogólnie dobrze, ale sa małe niedociągnięcia:) koledzy wymienili je już wiec nie bede pisał;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 14 Sierpień 2007 Share Napisano 14 Sierpień 2007 fajne kluchy ! :D, nie podoba mi sie to ze kuchnia znajduje sie na 432469 pietrze budynku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 jak dla mnie to pierwsza kuchnia z prawdziwie drewnianymi frontami. szacuneczek. tylko te cegiełki z prawej denerwują. a co to znaczy, że modele gotowe? CAD kuchnie czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinal Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 zwalona sciana na pierwszym planie (oryginalny nie bede :)) Zeimniaczki jakies nie ten teges czy nie wiem co to tam jest, bulki czy cus :p I widok za oknem odpada. Za niebiesko. Za malo urozmaicenia za oknem :) A poza tym pracka jest bardzo sliczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 Cieplutka wizka - wywołuje pozytywne odczucie podczas oglądania, a to ważne w wizualizacjach i marketingu generalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 ładnie nawet... ale ziemniaki leżą a niebo nienaturalnie czyste :) tak ogólnie to trochę plastikowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi