Creator Napisano 4 Sierpień 2007 Napisano 4 Sierpień 2007 Ok, robię modelik do Viewera Udytzkey'a. Mam zrobić tego skrzata: Podstawowy model (1850 trisów): I po Multiresie (7524 trisów): Nie jestem jeszcze z niego zadowolony, ale wydłubałem go przez noc także jeszcze dopracuje go ;) Dzisiaj jeszcze wrzucę dalsze postępy. Sorry za słabe screeny, ale nie mam siły teraz się bawić. 1
Udytzkey Napisano 4 Sierpień 2007 Napisano 4 Sierpień 2007 Nie jestem jeszcze z niego zadowolony, ale wydłubałem go przez noc także jeszcze dopracuje go ;) Dzisiaj jeszcze wrzucę dalsze postępy. Swietnie to zrobiles masz punkt reputacji za fatyge no i jak bedzie gotowy to wrzuce go do viewera jako domyslny model i zaloze nowy watek.
Ardeni Napisano 4 Sierpień 2007 Napisano 4 Sierpień 2007 A gdzie truskaweczka :P Fajny model :), siatek za bardzonie widać, ale podoba mi się :)
`Ibanez Napisano 4 Sierpień 2007 Napisano 4 Sierpień 2007 A mówią że z gameartem sie nic nie dzieje :D, modelik w porzadku. pozdrawiam.
Creator Napisano 4 Sierpień 2007 Autor Napisano 4 Sierpień 2007 truskaweczka ma być zastąpiona na taką latarenkę małą :)
Creator Napisano 17 Sierpień 2007 Autor Napisano 17 Sierpień 2007 HEJ !! Sorry za tak późną aktualizację ale jestem na wakacjach, ale od poniedziałku ruszam do ataku hehe. Screeny z viewera: Pierwsze dwa to sam diffuse a ostatni z normalem. Specular by się przydał nie? bo wyszedł chłopak za bardzo plastikowy :) A tu z viewportu widok:
Por@szek Napisano 17 Sierpień 2007 Napisano 17 Sierpień 2007 Ostatni z normalem jest zajefajny. Super pracka. Owned
Gość Marioza Napisano 17 Sierpień 2007 Napisano 17 Sierpień 2007 bardzo fajnie wyszedł ten z normalem i specem jest sweitny bardzo "plastyczny" : )
Udytzkey Napisano 17 Sierpień 2007 Napisano 17 Sierpień 2007 Specular by się przydał nie? Widze ze normale poprawiles, bardzo mi sie podoba, no to mysle ze na weekend zaloze watek z Model Viewer.Co do specular-a to pomysle cos z tym fantem.Wielkie dzieki.
Rekomendowane odpowiedzi