Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

takie prostackie w przekazie, wykonanie też chyba średnie. Ciekawsze światło daj, volume'a jakiegoś by podkreślić klimat, który chciałeś oddać. Tekstury - ok. Pozdrawiam.

Napisano

tekstury mogą być, dla mnie za duży bump na gwoździach, można było troszeczkę dodać szczegółów w miejscu w którym gwoździe są wbite, bo teraz wygląda jak by były jedną bryłą z deską, zazwyczaj drewno odstaje, same napisy mogłeś rozjaśnić w rowkach bo drewno jest jaśniejsze głębiej

proste ale miły prezent dla żonki

powodzenia w większych projektach

Napisano

Do gientekwl. Może i prostackie bo sam jestem prostakiem. Wykonanie średnie? To i tak wiele bo to dopiero mój drugi render w życiu. Tekstury ok no to ok (o to głównie mi chodziło) Światła dopiero zaczynam rozgryzać.

A tak pozatym może sam byś coś umieścił skoro już tak jedziesz, żebym mógł porównać moje prace z twoim geniuszem

Bez urazy

Napisano

Łołoło.. spokojnie każdy wyraża swoją opinie nie trzeba być lepszym aby móc krytykować a jeśli chodzi o te stwierdzenie "prostackie" to się nie zgodzę i dodam ,że tego typu uwagi lepiej zachować dla siebie bo każdy ma inny gust a my tu mamy oceniać prace/wykonanie.

PS: Możesz wrzucić na img. ?? Bo mi coś jakoś nie do końca sie wyświetla z tego linka... nie wiem czemu.

PS2: Chodziło mi o imageshack'a :(

Napisano

mi sie podoba... tylko chyba jak gwozdzie sa wbite to sa jakies uszkodzenia w miejscach wbicia.. jak drobne rozsuniecia, pekniecia.. tego chyba zabraklo.. ale poza tym jest ok... a no i jeszcze napisu bym sie czepil.. linie sa proste.. jakbys dal taki krzywe jakies to by bylo cos w stylu pisania gwozdziami.. :)

Napisano
  • Autor

dopiero sie ucze wiec dzięki za wszystkie rady. Teraz dużo czytam i tutorialki przerabiam. moze nastepnym razem będzie lepiej

Napisano

podoba mi sie koncept, pomysl znaczy sie;)

ale wykonanie... no jeszcze troche trzebaby nad tym popracowac.

pozdr

Napisano
takie prostackie w przekazie

mówi się proste w przekazie, zapoznaj się ze znaczeniem słowa "prostacki" bo być może kogoś obrażasz

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.