wharp Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 Kolejny miesiac pracyi kolejna postac, tym razem bez japonskich motywow :) Soft: max + vray + ps; mam nadzieje ze Wam sie spodoba; czekam na komentarze i pozdrawiam odwiedzajacych;
mkk3a Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 usta faktycznie niezle wyszły, nic dziwnego ze trafiły do miniaturki makijaż wokół oczu imo zbyt mocny i głęboki, poza tym zewnętrzne kąciki chyba powinny być nieco bardziej z tyłu, szczególnie widać to po lewej krawędzi twarzy, jakos dziwnie to wygląda poza tym przydałoby się chyba jakies SSS (patrz: ucho) i łancuszek troche nienaturalnie leży, zbyt prosty w okolicach obojczyka i wygląda jakby lewitował włosy tez do poprawy - zarówno model (grzywka bardzo kiepsko wyszła, włosy wydają sie też zbyt cienkie) jak i shader - brak jakichkolwiek refleksów
NV Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 No mi sie podoba ale mam pewne zastrzeżenia : 1.Skóra -niby ok ale jakoś tak plastikowo. 2.Tło - ta biel razi po oczach... ale może tak miało być. 3.Na organicę sie nie znam więc pewnie zaraz Nielot albo ktoś inny coś znajdzie. A tak to fajnie , włosy też nawet nawet. PS: I znów drugi .... ;)
Ania Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 technicznie bardzo dobrze, ładne usta we włosach są nieco zbyt regularne pasemka, wygląda nienaturalnie, i za mało połysku, możnaby poprawić chociażby w photoshopie, no i włosy są zbyt czarną plamą w ogólnie raczej jasnym obrazku. jedyne co mi się bardzo nie podoba i przeszkadza to wyraz twarzy, jest nieżywa, trochę jak ryba, może wyglądałaby lepiej gdyby się patrzała lekko w bok.
Sisio Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 SSS na uchu chyba trochę za mały, dziwne, za bardzo matowe i za bardzo regularne włosy, za ostry cień na nosie (jakby nie było SSS w ogóle), a łańcuszek leży zbyt równo i chyba w ogóle nie ma pod nim cienia, dzięki czemu wygląda jak oderwany od reszty obrazka. Za to podobają mi się usta i skóra na dekolcie :) S.
kots Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 W czerni i bieli Elżbieta wygląda lepiej. Prawdopodobnie z winy makijażu, który w kolorze... No nie wygląda tak dobrze.
slayer2004 Napisano 10 Sierpień 2007 Napisano 10 Sierpień 2007 Ładnie, tylko te włosy mi nie podchodzą...
Gość Raffaello Napisano 10 Sierpień 2007 Napisano 10 Sierpień 2007 jak większoć osób napisało głównie te włosy, reszta git! ania dała słuszną uwagę, brak coś jest w jej wyrazie twarzy a tak to świetna robota
stic3110 Napisano 13 Sierpień 2007 Napisano 13 Sierpień 2007 Usta ładne, realistyczne. Ale reszta do poprawy :)
Gość User190 Napisano 13 Sierpień 2007 Napisano 13 Sierpień 2007 Nienajgorzej, ale przydałaby się też wersja bez postprodukcji i siateczka :) Ładne usta, światło z tyłu IMO trochę za mocne.
ReflectVision Napisano 14 Sierpień 2007 Napisano 14 Sierpień 2007 naszyjnik wisi w powietrzu usta i oczy najbardziej mi sie podobaja :)
purple Napisano 16 Sierpień 2007 Napisano 16 Sierpień 2007 A czy można by było poprosić o siatkę? tak z ciekawości- uczniakiem jestem i chętnie zobaczę ;)
wharp Napisano 17 Sierpień 2007 Autor Napisano 17 Sierpień 2007 nie ma sprawy oto siatka : http://www.wharp.ovh.org/test/wire1.jpg dziekuje za wszystkie komentarze i zainteresowanie, postaram sie zeby nastepna pracka byla lepsza :) pozdrawiam
purple Napisano 17 Sierpień 2007 Napisano 17 Sierpień 2007 dzięki :) ps: o kurka, to ja już nie chcę myśleć, co będzie dalej...Silver galery? ;)
Pancerniq Napisano 17 Listopad 2007 Napisano 17 Listopad 2007 Wywal biel wstaw dobre tło i popraw teksture twarzy,ponieważ wygląda jakby plastik.Powodzenia i do pracy!!! 1
Skawa01 Napisano 9 Styczeń 2008 Napisano 9 Styczeń 2008 Ucho mimo SSS nie trzyma się głowy. Po lewej stronie od oka co się dzieje? Za płasko! Obserwuj modele! Spotkaj się z dziewczyną i jej się przyjżyj! Szkoda kłaść tak zaawansowany projekt! Powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi