Napisano 8 Sierpień 200717 l Kolejny miesiac pracyi kolejna postac, tym razem bez japonskich motywow :) Soft: max + vray + ps; mam nadzieje ze Wam sie spodoba; czekam na komentarze i pozdrawiam odwiedzajacych;
Napisano 8 Sierpień 200717 l usta faktycznie niezle wyszły, nic dziwnego ze trafiły do miniaturki makijaż wokół oczu imo zbyt mocny i głęboki, poza tym zewnętrzne kąciki chyba powinny być nieco bardziej z tyłu, szczególnie widać to po lewej krawędzi twarzy, jakos dziwnie to wygląda poza tym przydałoby się chyba jakies SSS (patrz: ucho) i łancuszek troche nienaturalnie leży, zbyt prosty w okolicach obojczyka i wygląda jakby lewitował włosy tez do poprawy - zarówno model (grzywka bardzo kiepsko wyszła, włosy wydają sie też zbyt cienkie) jak i shader - brak jakichkolwiek refleksów
Napisano 8 Sierpień 200717 l No mi sie podoba ale mam pewne zastrzeżenia : 1.Skóra -niby ok ale jakoś tak plastikowo. 2.Tło - ta biel razi po oczach... ale może tak miało być. 3.Na organicę sie nie znam więc pewnie zaraz Nielot albo ktoś inny coś znajdzie. A tak to fajnie , włosy też nawet nawet. PS: I znów drugi .... ;)
Napisano 8 Sierpień 200717 l technicznie bardzo dobrze, ładne usta we włosach są nieco zbyt regularne pasemka, wygląda nienaturalnie, i za mało połysku, możnaby poprawić chociażby w photoshopie, no i włosy są zbyt czarną plamą w ogólnie raczej jasnym obrazku. jedyne co mi się bardzo nie podoba i przeszkadza to wyraz twarzy, jest nieżywa, trochę jak ryba, może wyglądałaby lepiej gdyby się patrzała lekko w bok.
Napisano 9 Sierpień 200717 l SSS na uchu chyba trochę za mały, dziwne, za bardzo matowe i za bardzo regularne włosy, za ostry cień na nosie (jakby nie było SSS w ogóle), a łańcuszek leży zbyt równo i chyba w ogóle nie ma pod nim cienia, dzięki czemu wygląda jak oderwany od reszty obrazka. Za to podobają mi się usta i skóra na dekolcie :) S.
Napisano 9 Sierpień 200717 l W czerni i bieli Elżbieta wygląda lepiej. Prawdopodobnie z winy makijażu, który w kolorze... No nie wygląda tak dobrze.
Napisano 10 Sierpień 200717 l jak większoć osób napisało głównie te włosy, reszta git! ania dała słuszną uwagę, brak coś jest w jej wyrazie twarzy a tak to świetna robota
Napisano 13 Sierpień 200717 l Nienajgorzej, ale przydałaby się też wersja bez postprodukcji i siateczka :) Ładne usta, światło z tyłu IMO trochę za mocne.
Napisano 16 Sierpień 200717 l A czy można by było poprosić o siatkę? tak z ciekawości- uczniakiem jestem i chętnie zobaczę ;)
Napisano 17 Sierpień 200717 l Autor nie ma sprawy oto siatka : http://www.wharp.ovh.org/test/wire1.jpg dziekuje za wszystkie komentarze i zainteresowanie, postaram sie zeby nastepna pracka byla lepsza :) pozdrawiam
Napisano 17 Sierpień 200717 l dzięki :) ps: o kurka, to ja już nie chcę myśleć, co będzie dalej...Silver galery? ;)
Napisano 17 Listopad 200717 l Wywal biel wstaw dobre tło i popraw teksture twarzy,ponieważ wygląda jakby plastik.Powodzenia i do pracy!!!
Napisano 9 Styczeń 200817 l Ucho mimo SSS nie trzyma się głowy. Po lewej stronie od oka co się dzieje? Za płasko! Obserwuj modele! Spotkaj się z dziewczyną i jej się przyjżyj! Szkoda kłaść tak zaawansowany projekt! Powodzenia!