Innos Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 model specjalnie ma odjechane proporcje. Musze zrobić ją trochę chudszą na twarzy bo wyjdzie mi mięśniak a nie chuda i mordercza strzyga * * fajnie zabrzmiało nie :D
wizz Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 Haha czytałem o tym stworzonku gdzieś :D ciekaw jestem tylko czy to prawda, model narazie spoko... dawaj więcej :P
Trybal Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 Eee... To wszystko ściema... Ludziom sie nudzi to wymyślają duperele, żeby dzieci nie mogły spać:/ Świetny model, bardzo mi się podoba :)
Tomala Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 Też o tym słyszałem podobno pierwsze doniesienia o tym czymś pochodzą z Brazylii tam chupacabra jest wszystkim znana. A modelik fajny.
Kaldas Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 Hehe ale raptem znawcy sie znaleźli :P. Model prezentuje się fajnie, czekam na dalsze prace.
Kaldas Napisano 11 Sierpień 2007 Napisano 11 Sierpień 2007 No, no coraz ładniej, podoba mi się. Tylko pełno tych kwadracików na nogach i klacie widac narazie. Chyba modifikator Smooth nie użyłeś albo coś z meshsmoothem. I dłonie troche jakby kwadratowe, ale chyba dopiero je zaczołęś. Powodzenia i pozdr.
Kaldas Napisano 11 Sierpień 2007 Napisano 11 Sierpień 2007 Nie zauważyłem, a nikt wyżej nie pisał że w Zbrushu :/
Innos Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Napisano 15 Sierpień 2007 Nie to nie jest Z-brush tylko blender oraz normalne poly by poly
wizz Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 dobrze idzie :) patrz tylko jak cie taki w nocy napadnie hehe xD
Ania Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 ma jakieś dziwne wcięcie na ramieniu, sixpack jest trochę zbyt równy, te wgłębienia jak od ekierki dobre proporcje, nogi zbyt duże jak na człowieka ale do tej istoty to świetnie pasuje
zioło Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 Troszke mało straszny jak na chupakabras ale bardzo ładnie wychodzi. Robiłeś to z jakiegoś konceptu, referki? mozesz pokazac?
Rekomendowane odpowiedzi