Godzil Napisano 12 Sierpień 2007 Napisano 12 Sierpień 2007 Postanowiłem zakończyć krucjatę z tą sceną, mam już jej po wyżej uszu :D Nie wyszła jak się spodziewałem mimo to więcej się w niej nie nauczę, zabieram się za coś nowego. A oto i dzieło: Dziękuję wszystkim, którzy w dziale WIP pisali częste i bardzo konstruktywne komentarze i pomagali mi w tej scenie również POZA forum. Wszystkie pomoce były bardzo budujące i wiele się nauczyłem i dowiedziałem. Jeszcze raz THANK YOU ALL!! Pozdrawiam
JohnyCa Napisano 12 Sierpień 2007 Napisano 12 Sierpień 2007 Nie oceniaj sie za surowo. W niektorych tematach polegles z innych wyszedles obronna reka. Ogolnie dobrze jak na poczatek. Poczekamy i zobaczymy co "wystrugasz" w przyszlosci. Gratulacje wytrwalosci i powodzenia na nastepny raz!
t0m3k Napisano 12 Sierpień 2007 Napisano 12 Sierpień 2007 gdyby nie widok za oknem i modele stolu i krzesel to by calkiem fajnie bylo. cos dziwnego sie dzieje na czerwonych fotelach (mapowanie?) i nad zaluzjami jakies bug'i.
Godzil Napisano 13 Sierpień 2007 Autor Napisano 13 Sierpień 2007 Fotele nie mają tekstury, nie wiem cóż to jest dlatego jak mówie, zostawiłem to już niech sobie jest :P
SWRSC Napisano 13 Sierpień 2007 Napisano 13 Sierpień 2007 render od strony technicznej słaby - zobacz jakiego shadow buga masz na górze zcerwonej ścianki (tej z otworem)
Zbychowaty Napisano 13 Sierpień 2007 Napisano 13 Sierpień 2007 a ja Cie pociesze....popraw to i na prawde bedzie ok:D Fakt, masz kwasy nad drzwiami, scianach lampki nie swiecą choc swiatlo daja no i na zewnatrz masz z 70 stopni w cieniu. Ale...chwila pprawek, qmc i lc czy tam irr i qmc zalatwi wszystko:) PS Co rozumiesz pod pojeciem "stylowa":)
Godzil Napisano 13 Sierpień 2007 Autor Napisano 13 Sierpień 2007 Temat miał przyciągać komentarze :D No ale ja już własnie nie wiedziałem co i jak poprawiać więc zostawiłem to już... :(
Rekomendowane odpowiedzi