Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Postanowiłem zakończyć krucjatę z tą sceną, mam już jej po wyżej uszu :D Nie wyszła jak się spodziewałem mimo to więcej się w niej nie nauczę, zabieram się za coś nowego. A oto i dzieło:

render15largevo2.jpg

Dziękuję wszystkim, którzy w dziale WIP pisali częste i bardzo konstruktywne komentarze i pomagali mi w tej scenie również POZA forum. Wszystkie pomoce były bardzo budujące i wiele się nauczyłem i dowiedziałem. Jeszcze raz THANK YOU ALL!!

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie oceniaj sie za surowo. W niektorych tematach polegles z innych wyszedles obronna reka. Ogolnie dobrze jak na poczatek. Poczekamy i zobaczymy co "wystrugasz" w przyszlosci.

Gratulacje wytrwalosci i powodzenia na nastepny raz!

Napisano

gdyby nie widok za oknem i modele stolu i krzesel to by calkiem fajnie bylo. cos dziwnego sie dzieje na czerwonych fotelach (mapowanie?) i nad zaluzjami jakies bug'i.

Napisano
  • Autor

Fotele nie mają tekstury, nie wiem cóż to jest dlatego jak mówie, zostawiłem to już niech sobie jest :P

Napisano

render od strony technicznej słaby - zobacz jakiego shadow buga masz na górze zcerwonej ścianki (tej z otworem)

Napisano

a ja Cie pociesze....popraw to i na prawde bedzie ok:D Fakt, masz kwasy nad drzwiami, scianach lampki nie swiecą choc swiatlo daja no i na zewnatrz masz z 70 stopni w cieniu. Ale...chwila pprawek, qmc i lc czy tam irr i qmc zalatwi wszystko:)

PS Co rozumiesz pod pojeciem "stylowa":)

Napisano
  • Autor

Temat miał przyciągać komentarze :D No ale ja już własnie nie wiedziałem co i jak poprawiać więc zostawiłem to już... :(

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.