chveti Napisano 24 Styczeń 2009 Autor Napisano 24 Styczeń 2009 Jestem straszliwie leniwym leniem. Coś innego dla odmiany. Roboczo 'Gazprom' hehe.
chveti Napisano 27 Marzec 2010 Autor Napisano 27 Marzec 2010 (edytowane) Obijam się niewiarygodnie. To się musi zmienić w najbliższych miesiącach, hehe ;) Ostatnio zeżarła mnie komercja i takietam. Nie bardzo jest co pokazywać ale odświeżę trochę, co mi tam - starsze i młodsze. Gra słów, trzy obrazki - miało być edukacyjnie i dosłownie. ;) Kilka osób z klasy. Miała być cała ale robota mnie przysypała a później już leń. Eksperymentalne misie. 2 lanszafty z wolnej chwili. Pierdoły już. dużo mam głupot ale nie ma czym szpanować . Edytowane 27 Marzec 2010 przez chveti
mrkrzysiek Napisano 27 Marzec 2010 Napisano 27 Marzec 2010 ty żyjesz misie fajne szczególnie ten pierwszy
telthona Napisano 29 Marzec 2010 Napisano 29 Marzec 2010 Diam wyszedł super ;D i falcons super, naprawdę. a te arbuziki na koszulke to wymiatają :D fajny motyw :D
chveti Napisano 22 Czerwiec 2010 Autor Napisano 22 Czerwiec 2010 Pierwszy w życiu ukończony paint w photoshopie, malowanie po ekranie to jednak jeszcze dla mnie czarna magia ale I guess it's never too late ;) Spawacz Ed Bezwzględnie czas spać.
Rekomendowane odpowiedzi