Napisano 16 Sierpień 200717 l Witam Kolejna porcja moich fotek. Tym razem była to Parada Wojska Polskiego jaka odbyła się 15 sierpnia w Warszawie. Ulicami miasta przemaszerowała, przejechała i przeleciała nasza polska armia. I wbrew opiniom niektórych maruderów było na co popatrzeć :) Lecimy od początku: cdn...
Napisano 16 Sierpień 200717 l Autor wszystkie fotki: Canon EOS 350D + KIT 18-55/Sigma 70-200 + lampa błyskowa (na niektórych) czasy: od 1/200 (lampa) do 1/1250 f: 5.6-14 ISO: 100-400 Pozdrawiam
Napisano 16 Sierpień 200717 l Bardzo dobre,piąte od końca przypomina prace Pioniera Dobre kolorki, ostrość, oj przydałby się szerszy kąt niekiedy
Napisano 16 Sierpień 200717 l no faktycznie czasem za wąsko ale foty dobre........chyba zaczyna wychodzić powoli jakaś moja lekka niechęć to takiej reporterki
Napisano 16 Sierpień 200717 l A zapraszał dziadek kombatant, ale sie nie poszło... może sie nie myślało,że z taką pompą to bedzie...;) ps: nie które całkiem w deche, ja tam bym B&Wuchą zajechala też, mogły by nabrać głębi wyrazu...:)
Napisano 16 Sierpień 200717 l Autor dzięki za opinię :) piksar: no szeroki kąt to chyba podstawa przy takim ciasnym miejscu :] AGmakonts: oj chłopie zdecyduj się :) hcpiter3d: mamy też jakieś samoloty ale bzyknęły tak szybko że nawet ich nie zobaczyłem :) purple: skoro jesteś w stolicy to może następnym razem zabierzesz się z nami na jakieś wyjście? Pozdrawiam
Napisano 16 Sierpień 200717 l w sumie szkoda że te helikoptery na takim szybkim czasie i wirniki są nie rozmyte
Napisano 16 Sierpień 200717 l Autor mrkrzysiek: dzięki, starałm się :) AG: nie można mieć wszystkiego :]
Napisano 16 Sierpień 200717 l purple: skoro jesteś w stolicy to może następnym razem zabierzesz się z nami na jakieś wyjście? Pozdrawiam Szykujcie browarki i miejscówkę,chyba, że to tylko fotowypady, w takim razie chyba musze odpuścić, albo naprawić Zenita... :)
Napisano 16 Sierpień 200717 l Autor spoko. w następną niedzielę wybieramy sie na giełde foto. a potem pewnie na piwo. dam Ci jeszcze znać co do terminów :)
Napisano 16 Sierpień 200717 l jest mozliwe, że WRESZCIE se akurat będę poza Wa-wą (jedyne moje wakejszyns, to plan wyjechania za parę dni na działkę...)ale jesli będę to spoksior, baaardzo chętnie:)
Napisano 16 Sierpień 200717 l Autor hehe. jednak dalej analizujesz moje zdjęcia :D no cóż prawda jest taka, że pogoda była dość chwiejna i wolałem doświetlać lampą niż potem wyciagać w ps i bawić się w usuwanie szumów. mam jeszcze kilka takich dopalonych ostro ale ich już nie pokażę :D
Napisano 16 Sierpień 200717 l No very bardzo cool:D Szkoda że nie ma bliższych ujęć na Mi-24, chciałbym te maszyny zobaczyć z bliska ale ogólnie jest super. Normalnie jak Robert Capa;D Aha, jak będziesz na tej giełdzie foto to zobacz czy mają tam jakieś Nikkory manualne 105/2.5, 85/1.8 albo 100/2.8 i spisz gdzieś ich ceny:D Z góry dzięki:D
Napisano 16 Sierpień 200717 l Autor ehehehe. spoko, postaram się zorientować w cenie. ale zadzwoń do mnie w niedzielę i mi przypomnij :D
Napisano 16 Sierpień 200717 l grejt fotki ;) fajnie było na paradzie.. ale tłoczno i sucho ;) ten dzień w ogóle był ciekawy.. nie ma co... pozdro weteranie
Napisano 16 Sierpień 200717 l zdjęcia robić chcą a do wojska iść już nie bardzo :D, nad moim domkiem iskry kołowały ale aparat znajomemu pożyczyłem :( a było by parę dajnych ujęć bo w szyku były ustawione.
Napisano 16 Sierpień 200717 l hehe. jednak dalej analizujesz moje zdjęcia :D to Ty zaszczepiłeś we mnie miłość do fotografii i za to dziekuję, dlatego przyglądam się wnikliwie zdjęciom. Rok temu bym się nie odezwał ale teraz już mam niejakie pojecie o fotografii.
Napisano 16 Sierpień 200717 l tweety: ty tez masz takiego skintone'a ze wszyscy wygladaja jakby wrocili z opalania sie 12h