..:: WIKTOR ::.. Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 Ja mam zastrzezenia... otoz renderki robisz chyba z widoku USER (tak mi ta perspektywa dziwnie wyglada) - rob z PERSPECTIVE bedzie chyba ladniej. Kolejna sprawa: ustaw inaczej oswietlenie bo nic nie widac :/ a model wydaje sie byc spoko! No i te rozmiary plikow - skad ci sie takie biora...??!! ;P A tak poza tym bede obserwowal progress :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donvito Napisano 16 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2008 OK, faktycznie, robiłem w USER... zamuliłem... Dzisiaj będzie up, po południu, kończę chamferować tył... Wrzucę tył dzisiaj w NORMALNEJ perspektywie... ;] btw, może rozmiar wziął się z 48-bitowego interlactef PNG;] Będę zapisywał w innym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donvito Napisano 16 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2008 Tył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donvito Napisano 16 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2008 No i screeny z viewportów... Enjoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Chyba nikt cie o tym nie uswiadomil. Ale posty mozna, a wrecz nalezy edytowac. A nie rzucac 5 wlasnych postow po sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donvito Napisano 16 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2008 Sorry Winetou, opamiętam się;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Nobody Will Never Need More Than 640KB RAM" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donvito Napisano 16 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2008 Dzięki Nvidia;] btw, tam na dole, na progu przy tylnym nadkolu mi się pokrzywiło, wiem, już to poprawiłem;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaRe Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 No ladnie, ladnie... ;) Oby tak dalej... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donvito Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2008 Mały progress, ale jest;] Przymiarki do szyb... w weekend posiedzę trochę to więcej zrobię;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 na renderach malo widac lepiej to wychodzi ze screanow a na nich nieco plastelinowo sie robi czemu to ? pokaz siatke kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donvito Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2008 voila;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donvito Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2008 Kolejny up, jutro zrobię więcej uszczelek na szyby;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 No wyglada poprawnie. Jak dasz uszczelki to bedzie sie to lepiej prezentowac. Zapodaj jeszcze siatexa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donvito Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2008 W międzyczasie skleciłem felgę do mojego modelu;] Niedługo zrobię oponę, to dam cały model z kołami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donvito Napisano 31 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2008 Witam po przerwie... Wymęczyłem koło w końcu... Przez tydzień mnie nie będzie także czekam na komenty i uwagi;] I jeszcze przód z kołami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 ładnie nie powiem choć tarca mi się wydaje że za duża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razi91 Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 Obok drzwi gdzie jest te okrągłe coś takie (migacz?) wychodzą z niego 2 kanciate edgesy. to takie ma być? bo wygląda niezbyt naturalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donvito Napisano 3 Luty 2008 Autor Share Napisano 3 Luty 2008 Razi91: zobacz refere, to jest logo bmw... Yasutoco: refera... Razi91: Wrzuce jak będę w domu... Danke fur koments;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 kierunkowskaz w przednich swiatlach nieciekawie cos wyglada, pusc moze jeszcze jednego edge'a na chamferze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi