Napisano 15 Styczeń 200817 l Ja mam zastrzezenia... otoz renderki robisz chyba z widoku USER (tak mi ta perspektywa dziwnie wyglada) - rob z PERSPECTIVE bedzie chyba ladniej. Kolejna sprawa: ustaw inaczej oswietlenie bo nic nie widac :/ a model wydaje sie byc spoko! No i te rozmiary plikow - skad ci sie takie biora...??!! ;P A tak poza tym bede obserwowal progress :)
Napisano 16 Styczeń 200817 l Autor OK, faktycznie, robiłem w USER... zamuliłem... Dzisiaj będzie up, po południu, kończę chamferować tył... Wrzucę tył dzisiaj w NORMALNEJ perspektywie... ;] btw, może rozmiar wziął się z 48-bitowego interlactef PNG;] Będę zapisywał w innym...
Napisano 16 Styczeń 200817 l Chyba nikt cie o tym nie uswiadomil. Ale posty mozna, a wrecz nalezy edytowac. A nie rzucac 5 wlasnych postow po sobie.
Napisano 16 Styczeń 200817 l Autor Dzięki Nvidia;] btw, tam na dole, na progu przy tylnym nadkolu mi się pokrzywiło, wiem, już to poprawiłem;]
Napisano 18 Styczeń 200817 l Autor Mały progress, ale jest;] Przymiarki do szyb... w weekend posiedzę trochę to więcej zrobię;]
Napisano 18 Styczeń 200817 l na renderach malo widac lepiej to wychodzi ze screanow a na nich nieco plastelinowo sie robi czemu to ? pokaz siatke kolego
Napisano 20 Styczeń 200817 l No wyglada poprawnie. Jak dasz uszczelki to bedzie sie to lepiej prezentowac. Zapodaj jeszcze siatexa :)
Napisano 22 Styczeń 200817 l Autor W międzyczasie skleciłem felgę do mojego modelu;] Niedługo zrobię oponę, to dam cały model z kołami...
Napisano 31 Styczeń 200817 l Autor Witam po przerwie... Wymęczyłem koło w końcu... Przez tydzień mnie nie będzie także czekam na komenty i uwagi;] I jeszcze przód z kołami...
Napisano 2 Luty 200817 l Obok drzwi gdzie jest te okrągłe coś takie (migacz?) wychodzą z niego 2 kanciate edgesy. to takie ma być? bo wygląda niezbyt naturalnie
Napisano 3 Luty 200817 l Autor Razi91: zobacz refere, to jest logo bmw... Yasutoco: refera... Razi91: Wrzuce jak będę w domu... Danke fur koments;]
Napisano 3 Luty 200817 l kierunkowskaz w przednich swiatlach nieciekawie cos wyglada, pusc moze jeszcze jednego edge'a na chamferze