Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ja mam zastrzezenia... otoz renderki robisz chyba z widoku USER (tak mi ta perspektywa dziwnie wyglada) - rob z PERSPECTIVE bedzie chyba ladniej. Kolejna sprawa: ustaw inaczej oswietlenie bo nic nie widac :/ a model wydaje sie byc spoko! No i te rozmiary plikow - skad ci sie takie biora...??!! ;P

A tak poza tym bede obserwowal progress :)

• Odpowiedzi 69
  • Wyświetleń 8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

OK, faktycznie, robiłem w USER... zamuliłem... Dzisiaj będzie up, po południu, kończę chamferować tył... Wrzucę tył dzisiaj w NORMALNEJ perspektywie... ;] btw, może rozmiar wziął się z 48-bitowego interlactef PNG;] Będę zapisywał w innym...

Napisano

Chyba nikt cie o tym nie uswiadomil. Ale posty mozna, a wrecz nalezy edytowac. A nie rzucac 5 wlasnych postow po sobie.

Napisano

Nobody Will Never Need More Than 640KB RAM"

Napisano
  • Autor

Dzięki Nvidia;] btw, tam na dole, na progu przy tylnym nadkolu mi się pokrzywiło, wiem, już to poprawiłem;]

Napisano
  • Autor

Mały progress, ale jest;] Przymiarki do szyb... w weekend posiedzę trochę to więcej zrobię;]

fa5a495b9383a9adm.png

Napisano

na renderach malo widac lepiej to wychodzi ze screanow a na nich nieco plastelinowo sie robi czemu to ? pokaz siatke kolego

Napisano
  • Autor

W międzyczasie skleciłem felgę do mojego modelu;] Niedługo zrobię oponę, to dam cały model z kołami...

cbfebd12df0603a5m.png

Napisano
  • Autor

Witam po przerwie... Wymęczyłem koło w końcu... Przez tydzień mnie nie będzie także czekam na komenty i uwagi;]

924ece35848cebb2m.png

I jeszcze przód z kołami...

da70554f0e97499fm.png

Napisano

Obok drzwi gdzie jest te okrągłe coś takie (migacz?) wychodzą z niego 2 kanciate edgesy. to takie ma być? bo wygląda niezbyt naturalnie

Napisano
  • Autor

Razi91: zobacz refere, to jest logo bmw...

Yasutoco: refera...

Razi91: Wrzuce jak będę w domu...

Danke fur koments;]

Napisano

kierunkowskaz w przednich swiatlach nieciekawie cos wyglada, pusc moze jeszcze jednego edge'a na chamferze