polterge!st Napisano 22 Sierpień 2007 Napisano 22 Sierpień 2007 hej zrobiłem sobie reela :) w sumie nic nadzwyczajnego - bez żadnych efektów itp - poprostu poskładane ujęcia z różnych moich animacji i na końcu pare obrazków 2d :) http://pl.youtube.com/watch?v=Jp38Au0w4lo 1
Ania Napisano 22 Sierpień 2007 Napisano 22 Sierpień 2007 najbardziej podoba mi się żółty długopis z którego coś wyłazi, naprawde fajny. natomiat np. obracająca się w powietrzu kostka jakoś niezbyt ciekawa mi się wydaje. wieża babel ładna, ale ten ogród z przodu za ciemny i jakoś całkiem w innym stylu niż sama wieża, nie pasuje tam.
polterge!st Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Napisano 25 Sierpień 2007 dzięki za komentarze :) - ta wierza babel to pierwsza moja animacja w 3d maxie-w sumie to wyszła tragicznie i wybrałem tylko te momenty, które jeszcze jakoś wyglądają :D pozdrawiam
Robertus Napisano 25 Sierpień 2007 Napisano 25 Sierpień 2007 dlugopis fajny,ale jeszcze lepsza muza :) Zgralismy sie bo od jakiegos czasu niemoge sie opedzic od tego kawalka i calej plyty Analogsow 'poza prawem' maly offtopic ale ta plyta wymiata. caly nasz 'showbiznes' muzyczny sie chowa przy takich produkcjach :)
Rekomendowane odpowiedzi