Napisano 22 Sierpień 200717 l hej zrobiłem sobie reela :) w sumie nic nadzwyczajnego - bez żadnych efektów itp - poprostu poskładane ujęcia z różnych moich animacji i na końcu pare obrazków 2d :) http://pl.youtube.com/watch?v=Jp38Au0w4lo
Napisano 22 Sierpień 200717 l najbardziej podoba mi się żółty długopis z którego coś wyłazi, naprawde fajny. natomiat np. obracająca się w powietrzu kostka jakoś niezbyt ciekawa mi się wydaje. wieża babel ładna, ale ten ogród z przodu za ciemny i jakoś całkiem w innym stylu niż sama wieża, nie pasuje tam.
Napisano 25 Sierpień 200717 l Autor dzięki za komentarze :) - ta wierza babel to pierwsza moja animacja w 3d maxie-w sumie to wyszła tragicznie i wybrałem tylko te momenty, które jeszcze jakoś wyglądają :D pozdrawiam
Napisano 25 Sierpień 200717 l dlugopis fajny,ale jeszcze lepsza muza :) Zgralismy sie bo od jakiegos czasu niemoge sie opedzic od tego kawalka i calej plyty Analogsow 'poza prawem' maly offtopic ale ta plyta wymiata. caly nasz 'showbiznes' muzyczny sie chowa przy takich produkcjach :)