Napisano 24 Sierpień 200717 l Witam. Jest to pewnie mój jedyny post, potrzebuje chwilowa pomoc. Kilka miesiecy temu zainstalowalem trial 3ds Max 9. Wersja 30-dniowa skonczyla sie dosyc dawno. Ale wczoraj zrobilem formatowanie. Calkowite formatowanie komputera. Instaluje program, uruchamiam go z nadzieja na mozliwosc zrobienia kolejnych modeli i... nie mozna uruchomic, pisze mi ze musze aktywowac! Zaznacze, ze formatowanie kilka miesiecy temu przynioslo pozadany efekt. Dlaczego nie tym razem? Prosze o szybka odpowiedz...
Napisano 24 Sierpień 200717 l Pewnie dlatego, że licencje większości programów zapisywane są w NIEFORMATOWALNEJ części dysku.
Napisano 24 Sierpień 200717 l Autor Dziwne. Dlaczego wiec w takim razie przy poprzednim formatowaniu przynioslo to pozadany efekt? Pozatym z tego co wiem, to formatowanie wymazuje kompletnie wszystkie informacje z dysku...
Napisano 24 Sierpień 200717 l zle wiesz!sa jeszcze miejsca w ktorych programy zapisuja swoje licencje! mozliwe ze przypadek, ze max sie dal uruchomic!lub zmieniales dysk C!kup sobie wersje edukacyjna, bedizesz mial po problemie!
Napisano 24 Sierpień 200717 l a mie sie zdaje że max się orientuje poprzez net że był okres mu minął.
Napisano 24 Sierpień 200717 l Autor Aplikacje instalacyjna wzialem poprzez dysk USB z poprzedniego stanu dysku twardego... nie mialem dostepu do internetu instalujac ją.
Napisano 25 Sierpień 200717 l i nie zadziala juz. format skraca okres probny, a format ani rozwalenie i zalozenie partycji od nowa nic nie pomoga. max robi sobie wpis w bootsectorach dysku, do ktorych nei ma dostepu. co prawda slyszalem ze jest jakis program usuwajacy wpisy stamtad, ale nie bawilbym sie w to.
Napisano 27 Sierpień 200717 l Autor Boze, juz wiem o co chodzi. Od kilku miesiecy mam zupelnie nowy komputer z nowymi dyskami. Dlatego moglem zainstalowac trial jeszcze raz. Nie mam tylko pojecia dlaczego na poprzednim komputerze udalo mi sie po formatowaniu zainstalowac. Zreszta juz niewazne...
Napisano 2 Wrzesień 200717 l Ja też miałem taki problem i poprostu zainstalowałem starszą wersją (miałem 9, mam 8) na nowo utworzonej partycji :)