Skocz do zawartości

Trial nie działa po formatowaniu komputera.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Jest to pewnie mój jedyny post, potrzebuje chwilowa pomoc. Kilka miesiecy temu zainstalowalem trial 3ds Max 9. Wersja 30-dniowa skonczyla sie dosyc dawno. Ale wczoraj zrobilem formatowanie. Calkowite formatowanie komputera. Instaluje program, uruchamiam go z nadzieja na mozliwosc zrobienia kolejnych modeli i... nie mozna uruchomic, pisze mi ze musze aktywowac! Zaznacze, ze formatowanie kilka miesiecy temu przynioslo pozadany efekt. Dlaczego nie tym razem? Prosze o szybka odpowiedz...

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dziwne. Dlaczego wiec w takim razie przy poprzednim formatowaniu przynioslo to pozadany efekt? Pozatym z tego co wiem, to formatowanie wymazuje kompletnie wszystkie informacje z dysku...

Napisano

zle wiesz!sa jeszcze miejsca w ktorych programy zapisuja swoje licencje! mozliwe ze przypadek, ze max sie dal uruchomic!lub zmieniales dysk C!kup sobie wersje edukacyjna, bedizesz mial po problemie!

Napisano

i nie zadziala juz. format skraca okres probny, a format ani rozwalenie i zalozenie partycji od nowa nic nie pomoga. max robi sobie wpis w bootsectorach dysku, do ktorych nei ma dostepu. co prawda slyszalem ze jest jakis program usuwajacy wpisy stamtad, ale nie bawilbym sie w to.

Napisano

Boze, juz wiem o co chodzi. Od kilku miesiecy mam zupelnie nowy komputer z nowymi dyskami. Dlatego moglem zainstalowac trial jeszcze raz. Nie mam tylko pojecia dlaczego na poprzednim komputerze udalo mi sie po formatowaniu zainstalowac. Zreszta juz niewazne...