kropa Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Puszeczka mega dobrze wyszła, ale tło rzeczywiście jakieś takie nijakie. Chociaż to podrasowane przez kolegę Patry za jaskrawe :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 pikSar a probowales zabawy z namiotem i alu. folia do pieczenia? Ja tam sie nie znam za bardzo na fotografii ale swego czasu mialem akwarium i zrobilem motyw wlasnie z aluminiowa folia do pieczenia. Posiadalem mala jerzeniowke ktora to niedostatecznie oswietlala mi zakamarki zbiornika, wiec okleilem otoczenie folia. Efekt byl piorunujacy, nie dosyc ze wszystkie miejsca byly dosciwtlone to rosliny wqoncu nabraly zywych barw + jak mi ryby wariowaly przy tafli wody widac bylo genialne refleksy. JAkbys mial pod reka taka folie i by ci sie chcialo to poeksperymentuj ciekaw jestem efektów. Pozatym swietna inicjatywa, fajne efekty zaczynasz uzyskiwac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 lepiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 no teraz tlo fajniejsze, ale wczsniej puszka byla lepiej ulzona;] wiem wiem nie dogodzi sie wszystkim:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampulka Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Widzę, że wrzucania rzeczy do akwarium - ciąg dalszy ;) mi osobiście bardziej podobało się to szare tło... zdjęcie wydawało się takie bardziej cieplejsze :) P.S. rozkład jazdy filmu transformers w zlotach i meetingach ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 wez dwie na raz rzuc:D taka mini bitwa bedzie:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampulka Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 oświetlenie do szklanki z tyskie dodało efekt piwa, do którego jest wrzucana szklanka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2007 1. 2. 3. 4. 5. 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Wow *jaw dropper* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 3 wyczesana w powietrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 a ja kurde nie moge zkumać jak to sie robi:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 jeszcze co do 3... kolorek odpowieni, akurat henius to takie sikutki :) wszystkiepiwa w zielonych butelkach sa zle. procz pilznera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 swietne zdjecia :) puszki pepsi i mirindy genialne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 http://piksar.webd.pl/pawel/studio/heineken01.jpg jak uzyskałes takie kolory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 a ja kurde nie moge zkumać jak to sie robi:( generator czasteczek antymateri :P swietne zdjecia spokojnie do jakis rekla by sie nadaly, pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 ...tak sobie oglądam i myślę 'fajnie' ...dużo takich obrazków jest w necie, ale mimo to przyjemnie się na nie cały czas patrzy ...dochodzę tutaj: http://piksar.webd.pl/pawel/studio/heineken01.jpg i szczęka mi opadła ...i nie chce mi się jej nawet z biurka zbierać rewelacyjny strzał, do tego przykład uzasadnionego i poprawnego wykorzystania selektywne desaturacji (dobrze ją tu wypatruję?) ...bardzo mi się podoba pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 a mi sie wydaje ze tam zadzialala magiczna rozdzka + delete no nie czy sie myle?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 pikSar mogę być Twoim modelem:):D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 3 (zolty heinken) po prostu boskie.... nie moge sie nadziwic... genialne :) chlopie... za te fotke to by Ci firma mogla dac niezla sumke.. nic tylko na bilbordy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 a przecie, pikSar pokazywał jak to robi...;) tylko teraz juz sie wyćwiczył, opracował metody i jest bogol:) pikSar świetnie to opanowałeś, a studio to pełen profesjonalizm:) Gratulacje! z mojej strony maż 4 gwaizdki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 http://www.photoflexlightingschool.com/Lighting_Lessons/Basic_Lighting/Product___Still_Life/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 18 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2007 dobre, dzieki Illy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yabbol Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 Pixar - rewelacyjne fotki :) faktycznie Heineken wymiata... Illy - super link... ja rowniez dziekuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 10 Listopad 2007 Autor Share Napisano 10 Listopad 2007 znowu nalałem wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 jakaaa profanaaacjaaaa! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 piksar: zalewasz, ojciec ci wleje podbijam watek - oto mojej boje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 bacgground Ci się pogł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 nie chcialo mi sie pracowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 spoks sroboj to samo ale przykryj lampe biala chusteczka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 lampa byla zaslonieta dyfuzorem :D more of the excitement Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Listopad 2007 Autor Share Napisano 17 Listopad 2007 nieźle, nieźle, dają troche radochy takie domowe zdjęcia potrzebujesz drugiej lampy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 oj, potrzebuje, i kostke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 hmmm, co to jest kostka? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 illy kup soft boksa sobie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 illy też mam taki obiektyw ;DDDDD zadowolony jesteś? :-) ( o canona 50mm chodzi:P ) dr. martens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 zadowolony jesteś? :-) ( o canona 50mm chodzi:P )bardzo, troche narzekam na ogniskowa, ale jest ok, chociaz planuje f1.4 hmmm, co to jest kostka? :|trojnik do kabli od lamp illy kup soft boksa sobie zastanawiam sie czy nie kupic drugiej takiel lampy, dwoch ychwytow i dwoch softboxow :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 tylko wiesz ze na ta lampe nie przyczepisz normalnie softboxa tylko trza pokombinowac, ale jak cos to napisz powiem ci jaki ja patent znalazlem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 18 Listopad 2007 Autor Share Napisano 18 Listopad 2007 tylko wiesz ze na ta lampe nie przyczepisz normalnie softboxa tylko trza pokombinowac, ale jak cos to napisz powiem ci jaki ja patent znalazlem :D no to pisz , pokazuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 tylko wiesz ze na ta lampe nie przyczepisz normalnie softboxa tylko trza pokombinowac, ale jak cos to napisz powiem ci jaki ja patent znalazlem generalnie chcialem softbox zamontowac na statywie i na nim lampe zawiesic a nie odwrotnie ;p nie wiem jak wyglada mocowanie softa EDIT: a wlasnie, przypomnialoi mi sie ze mam softboxa :D chroniony patentem wiec nie krasc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 cudo światło rulezzz...xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 To dalej: i studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 hehe fajnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 troche za bardzo nasycone, ale za pozno sie skumalem ze saturation na testy wczesniej ustawilem na maxa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 Z nudow dzisiaj potestowalem sobie pomysl na tanie macro czyli odwrocenie obiektywu, badz zlaczenie dwoch razem. Ponizsze efekty to serie z Sigma 18-50 i Canon 50. Nieostre gdyz albo obiektywy sie rozjezdzaly i tworzyly niejako tilt/shift hehe, albo ciezko bylo po prostu trafic. Nielatwo utrzymac w rekach taki zestaw. No i oswietlenie tez tragicznie. Ale spkojnie da sie robic jak ktos to opanuje i zapewni sobie duzo swiatla :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Listopad 2007 Autor Share Napisano 30 Listopad 2007 ostatnie najlepsze, ciekawi mnie pochodzenie tego szumu czerwonego na 3 od konca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 ostatnie najlepsze, ciekawi mnie pochodzenie tego szumu czerwonego na 3 od konca ISO 3200 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 niestety zjadłem zanim zobaczyłem że zdjęcie nie za bardzo wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 wypluj i rób jeszcze raz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidiasz Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi