Pierzak Napisano 31 Sierpień 2007 Napisano 31 Sierpień 2007 Witam. :) Chcialem wam zaprezetowac moj demo reel. Do pobrania pod tym adresem w 2 jakosciach: http://www.pierzak.com/reel/ w jakosci nizszej (31 MB): http://www.pierzak.com/reel/DSBurdon_reel_LQ.mov w jakosci wyzszej (87MB): http://www.pierzak.com/reel/DSBurdon_reel_HQ.mov Jako ze mieszkam i pracuje w UK to reel jest po angielsku. W zasadzie tylko pare slow. Calosc powstala w 1 wieczor. Bede wdzieczny za wasze opinie. (sorki za brak polskich znakow w tresci posta) :)
Innos Napisano 31 Sierpień 2007 Napisano 31 Sierpień 2007 Wyszło nieźle brakuje tylko tekstur ale to cartoony wiec jestes rozgrzeszony :D
3d_new_B Napisano 31 Sierpień 2007 Napisano 31 Sierpień 2007 Bardzo mi się podoba. Masz tą rękawicę ?
Pierzak Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Napisano 31 Sierpień 2007 Innos> dzikuje za rozgrzeszenie.. wiecej grzechow nie pamietam. :) 3d_new_B> Tak, Mam taka rekawice. Wygralem ja w konkursie na realistyczny model reki. Reka miala byc wymodelowana oteksturowana i miec ustawione kosci do animacji. Model jest teraz uzywany przez firme Measurand co bylo jednym z warunkow konkursy. Przejeli prawa do modelu a dali mi za to sprzet. i wyszscy sa szczesliwi :)
Xol Napisano 31 Sierpień 2007 Napisano 31 Sierpień 2007 Gratuluję świetny Demo Reel, model dłoni rzeczywiście kapitalny. Powodzenia w dalszych projektach :) Pozdrawiam
Vorek Napisano 31 Sierpień 2007 Napisano 31 Sierpień 2007 ten efekt starego filmu tak średnio udany, zwłaszcza pod koniec kiedy zarysowania są strasznie grube, posiedział bym nad tym jeszcze :) Pozdrawiam
Pierzak Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Napisano 3 Wrzesień 2007 Gratuluję świetny Demo Reel, model dłoni rzeczywiście kapitalny. Powodzenia w dalszych projektach :) Pozdrawiam Wielkie dzieki. W przeciagu nastepnych paru miesiecy powiniennem miec bardzo fajne materialy nad ktorymi obecnie pracuje i ktorymi sie z wami podziele. Vorek> ale poza zarysowaniami to gitarka, tak?? :)
Traitor Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 Te koncepty postaci to tez twojego autorstwa? Bardzo mi sie podobaja.
Robertus Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 bardzo fajny reel. ta rekawica to niezla zabawka :)
Pierzak Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Napisano 4 Wrzesień 2007 Te koncepty postaci to tez twojego autorstwa? Bardzo mi sie podobaja. Koncepty narysowal clowiek o imieniu Simon, nazwiska nie pamietam. Jak przypomne to napisze. Zostawilem jego autograf na kazdym rysynku wiuec moze ktos sie doczyta. W kazdym razie Simon po narysowaniu spotkal sie ze mna i opowiedzial mi o postaciach tzn. co mial na mysli gdy je wymyslal np. ze DJ jest na wzor malpy dlatego ma zadarty nos i duze uszy i ze jest malutki wiec stoi na skrzynce albo na stolku itp. Opowiedzial tez troche o charakterach postaci skad pochodza itp.. w sumie bylo to bardzo ciekawe doswiadczenie.
Rekomendowane odpowiedzi