Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Prace nad wizualizacja pokoju dobiegly konca(prawie), zamieszcze na dniach w galerii. Pora na cos calkowicie innego, szczegolow jeszcze do konca nie zdradze ale zamieszczam to:

• Odpowiedzi 37
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hehehe, full wypas to coś :D Ale trza to jeszcze dopracować, bo jakieś takie kanciaste jest. Ale pomysł godny podziwu... krowa, już ktoś kiedyś robił tu krowę, ale jak się to \"robienie\" skończyło to nie pamiętam :P

Napisano

Ale żeś mnie wystraszył, tym monstrum :P spodziewałem się klasycznej mućki a tu takie coś :). A tak serio to well done, czekam na updejty, bo to na razie jeden z ciekawszych wątków w WiPach.

Powodzenia z wymionami :D

Napisano

Seba, posłuchaj Hexona, albo lepiej schowaj je wogóle, nie wiem gdzie ale gdzieś je schowaj. Teraz wyglądają co najmniej \"dziwnie\".

Hexon, a czy Twoim zdaniem one mają być na brzuchu?? ;) Wtedy to dopiero byłoby monstrum :)

Napisano

muuuuuu [lol2]

co do wymion ja bym je zrobil tak jak ma Super KROWA z Cartoon Cartoon :) jezeli wiesz o czym mowie :) (krowa i kurczak)

mordka fajna.

czekaam na wiecej

Pozdrawiam

Napisano

no to skoro ma to być krowa z \"krowy i kurczaka\" no to zrob tez kurczaka :) taka pelerynke albo cos co ma ta krowa latajaca i bedzie supoer a pozniej moze mala animacje zrobisz ??

Napisano

Dzieki za komentaze. Co do tych wymion to sie je jakos schowa pod ubrankiem. Mam juz koncepcje na ubranko, pozostalo tylko brac sie do roboty. A co do animacji to moze kiedys. Zobaczy sie.

Pozdrawiam.

Napisano

Tylko żeby to ubranko zbytnio nie odstawało w miejscu gdzie są teraz te wymiona, bo będzie wyglądało jeszcze bardziej komicznie niż teraz ;)

Napisano

Mnie nie bardzo sie podoba. Ubranie takie jakies kwadratowe, krowa zreszta tez. Postac ogolnie wyglada jak ludek lego, a chyba nie tak mialo byc. Licze ze sie poprawisz.