Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Prace nad wizualizacja pokoju dobiegly konca(prawie), zamieszcze na dniach w galerii. Pora na cos calkowicie innego, szczegolow jeszcze do konca nie zdradze ale zamieszczam to:

• Odpowiedzi 37
  • Wyświetleń 3,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Wypraszam sobie to nie szczur tylko krowa! :-)

Dzieki, zobaczymy jaki bedzie efekt koncowy.

Napisano

Hehehe, full wypas to coś :D Ale trza to jeszcze dopracować, bo jakieś takie kanciaste jest. Ale pomysł godny podziwu... krowa, już ktoś kiedyś robił tu krowę, ale jak się to \"robienie\" skończyło to nie pamiętam :P

Napisano

Ale żeś mnie wystraszył, tym monstrum :P spodziewałem się klasycznej mućki a tu takie coś :). A tak serio to well done, czekam na updejty, bo to na razie jeden z ciekawszych wątków w WiPach.

Powodzenia z wymionami :D

Napisano

daj jej lepsze zęby, aby tej szpary między jednykami nie było. to jest obleśne. reszta krowy okej.

Napisano
  • Autor

Dodalem krowce cialko, narazie jest niestety naga, ale z postepem pracy sie to zmieni. Czekam na wasze komentaze.

Napisano

AHAHAH ja bym ci proponowal wymiona dac treoche wyzej jezeli ten \"szczur\" :D ma miec postac hamosapiens bo sie zle kojarzy :D

Napisano

Seba, posłuchaj Hexona, albo lepiej schowaj je wogóle, nie wiem gdzie ale gdzieś je schowaj. Teraz wyglądają co najmniej \"dziwnie\".

Hexon, a czy Twoim zdaniem one mają być na brzuchu?? ;) Wtedy to dopiero byłoby monstrum :)

Napisano

no... te wymiona... kurcze.... troszke to niesmacznie wyglada.... (rano jadlem platki na mleku)

Napisano

muuuuuu [lol2]

co do wymion ja bym je zrobil tak jak ma Super KROWA z Cartoon Cartoon :) jezeli wiesz o czym mowie :) (krowa i kurczak)

mordka fajna.

czekaam na wiecej

Pozdrawiam

Napisano

no to skoro ma to być krowa z \"krowy i kurczaka\" no to zrob tez kurczaka :) taka pelerynke albo cos co ma ta krowa latajaca i bedzie supoer a pozniej moze mala animacje zrobisz ??

Napisano
  • Autor

Dzieki za komentaze. Co do tych wymion to sie je jakos schowa pod ubrankiem. Mam juz koncepcje na ubranko, pozostalo tylko brac sie do roboty. A co do animacji to moze kiedys. Zobaczy sie.

Pozdrawiam.

Napisano

Tylko żeby to ubranko zbytnio nie odstawało w miejscu gdzie są teraz te wymiona, bo będzie wyglądało jeszcze bardziej komicznie niż teraz ;)

Napisano

Christian:

Masz na myśli gacie z lateksu, pelerynke czy może jeszcze coś innego ;) ??

Napisano
  • Autor

Przymiarka do ubranka, jeszcze sporo pracy, ale swieta w koncu!

Napisano

LOL. Krowa-mikołaj. :D Świetne. Chociaż te dwie \"końcówki\" między nogami jakoś mi sie tak dziwnie kojarzą ;)

Napisano
  • Autor

Dzieki za komentaze, co do ubranka to jeszcze kilka rzeczy sie poprawi. Jeszcze texturka ciala i rigowanie.

Napisano

Eee tam, może nie od razu prostytutka. To jest elegancka żona buhaja Mikołaja ;)

Napisano

Mnie nie bardzo sie podoba. Ubranie takie jakies kwadratowe, krowa zreszta tez. Postac ogolnie wyglada jak ludek lego, a chyba nie tak mialo byc. Licze ze sie poprawisz.

Napisano

ta krowa miala byc chyba cartoonowa wiec wszystko dozwolone :) ja tylko chcialbym zeby na tej czapce zamiast tego bialego wloski były :)

Napisano

Witam!

Wloski by mogly byc, ale tak tez jest super

:D Render jakims fajnym toonem bylby ekstra!

Czekam na wiecej...

Pozdrawiam!