Napisano 11 Grudzień 200321 l Prace nad wizualizacja pokoju dobiegly konca(prawie), zamieszcze na dniach w galerii. Pora na cos calkowicie innego, szczegolow jeszcze do konca nie zdradze ale zamieszczam to:
Napisano 11 Grudzień 200321 l Autor Wypraszam sobie to nie szczur tylko krowa! :-) Dzieki, zobaczymy jaki bedzie efekt koncowy.
Napisano 11 Grudzień 200321 l Hehehe, full wypas to coś :D Ale trza to jeszcze dopracować, bo jakieś takie kanciaste jest. Ale pomysł godny podziwu... krowa, już ktoś kiedyś robił tu krowę, ale jak się to \"robienie\" skończyło to nie pamiętam :P
Napisano 12 Grudzień 200321 l Ale żeś mnie wystraszył, tym monstrum :P spodziewałem się klasycznej mućki a tu takie coś :). A tak serio to well done, czekam na updejty, bo to na razie jeden z ciekawszych wątków w WiPach. Powodzenia z wymionami :D
Napisano 12 Grudzień 200321 l daj jej lepsze zęby, aby tej szpary między jednykami nie było. to jest obleśne. reszta krowy okej.
Napisano 20 Grudzień 200321 l Autor Dodalem krowce cialko, narazie jest niestety naga, ale z postepem pracy sie to zmieni. Czekam na wasze komentaze.
Napisano 20 Grudzień 200321 l AHAHAH ja bym ci proponowal wymiona dac treoche wyzej jezeli ten \"szczur\" :D ma miec postac hamosapiens bo sie zle kojarzy :D
Napisano 20 Grudzień 200321 l to jest chyba najoryginalniejszy pomysl jaki do tej pory widzialem :):D
Napisano 20 Grudzień 200321 l Seba, posłuchaj Hexona, albo lepiej schowaj je wogóle, nie wiem gdzie ale gdzieś je schowaj. Teraz wyglądają co najmniej \"dziwnie\". Hexon, a czy Twoim zdaniem one mają być na brzuchu?? ;) Wtedy to dopiero byłoby monstrum :)
Napisano 20 Grudzień 200321 l no... te wymiona... kurcze.... troszke to niesmacznie wyglada.... (rano jadlem platki na mleku)
Napisano 20 Grudzień 200321 l muuuuuu [lol2] co do wymion ja bym je zrobil tak jak ma Super KROWA z Cartoon Cartoon :) jezeli wiesz o czym mowie :) (krowa i kurczak) mordka fajna. czekaam na wiecej Pozdrawiam
Napisano 20 Grudzień 200321 l no to skoro ma to być krowa z \"krowy i kurczaka\" no to zrob tez kurczaka :) taka pelerynke albo cos co ma ta krowa latajaca i bedzie supoer a pozniej moze mala animacje zrobisz ??
Napisano 20 Grudzień 200321 l Jak masz gdzieś pod ręką film KUNG POW -> koniecznie obejżyj tam jest pojedynek głównego bohatera z 3D krową :) Moze ci pomóc.
Napisano 20 Grudzień 200321 l Autor Dzieki za komentaze. Co do tych wymion to sie je jakos schowa pod ubrankiem. Mam juz koncepcje na ubranko, pozostalo tylko brac sie do roboty. A co do animacji to moze kiedys. Zobaczy sie. Pozdrawiam.
Napisano 20 Grudzień 200321 l Tylko żeby to ubranko zbytnio nie odstawało w miejscu gdzie są teraz te wymiona, bo będzie wyglądało jeszcze bardziej komicznie niż teraz ;)
Napisano 20 Grudzień 200321 l Christian: Masz na myśli gacie z lateksu, pelerynke czy może jeszcze coś innego ;) ??
Napisano 24 Grudzień 200321 l LOL. Krowa-mikołaj. :D Świetne. Chociaż te dwie \"końcówki\" między nogami jakoś mi sie tak dziwnie kojarzą ;)
Napisano 24 Grudzień 200321 l Witam! Swietne! Moim zdaniem najfajniejsza tematycznie aktualnie pracka na WIP\'ach! Jest ok! Pozdrawiam!
Napisano 24 Grudzień 200321 l Autor Dzieki za komentaze, co do ubranka to jeszcze kilka rzeczy sie poprawi. Jeszcze texturka ciala i rigowanie.
Napisano 26 Grudzień 200321 l Eee tam, może nie od razu prostytutka. To jest elegancka żona buhaja Mikołaja ;)
Napisano 26 Grudzień 200321 l Mnie nie bardzo sie podoba. Ubranie takie jakies kwadratowe, krowa zreszta tez. Postac ogolnie wyglada jak ludek lego, a chyba nie tak mialo byc. Licze ze sie poprawisz.
Napisano 26 Grudzień 200321 l ta krowa miala byc chyba cartoonowa wiec wszystko dozwolone :) ja tylko chcialbym zeby na tej czapce zamiast tego bialego wloski były :)
Napisano 26 Grudzień 200321 l Witam! Wloski by mogly byc, ale tak tez jest super :D Render jakims fajnym toonem bylby ekstra! Czekam na wiecej... Pozdrawiam!