Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Prace nad wizualizacja pokoju dobiegly konca(prawie), zamieszcze na dniach w galerii. Pora na cos calkowicie innego, szczegolow jeszcze do konca nie zdradze ale zamieszczam to:

• Odpowiedzi 37
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Wypraszam sobie to nie szczur tylko krowa! :-)

Dzieki, zobaczymy jaki bedzie efekt koncowy.

Napisano

Hehehe, full wypas to coś :D Ale trza to jeszcze dopracować, bo jakieś takie kanciaste jest. Ale pomysł godny podziwu... krowa, już ktoś kiedyś robił tu krowę, ale jak się to \"robienie\" skończyło to nie pamiętam :P

Napisano

Ale żeś mnie wystraszył, tym monstrum :P spodziewałem się klasycznej mućki a tu takie coś :). A tak serio to well done, czekam na updejty, bo to na razie jeden z ciekawszych wątków w WiPach.

Powodzenia z wymionami :D

Napisano

daj jej lepsze zęby, aby tej szpary między jednykami nie było. to jest obleśne. reszta krowy okej.

Napisano
  • Autor

Dodalem krowce cialko, narazie jest niestety naga, ale z postepem pracy sie to zmieni. Czekam na wasze komentaze.

Napisano

AHAHAH ja bym ci proponowal wymiona dac treoche wyzej jezeli ten \"szczur\" :D ma miec postac hamosapiens bo sie zle kojarzy :D

Napisano

Seba, posłuchaj Hexona, albo lepiej schowaj je wogóle, nie wiem gdzie ale gdzieś je schowaj. Teraz wyglądają co najmniej \"dziwnie\".

Hexon, a czy Twoim zdaniem one mają być na brzuchu?? ;) Wtedy to dopiero byłoby monstrum :)

Napisano

no... te wymiona... kurcze.... troszke to niesmacznie wyglada.... (rano jadlem platki na mleku)

Napisano

muuuuuu [lol2]

co do wymion ja bym je zrobil tak jak ma Super KROWA z Cartoon Cartoon :) jezeli wiesz o czym mowie :) (krowa i kurczak)

mordka fajna.

czekaam na wiecej

Pozdrawiam

Napisano

no to skoro ma to być krowa z \"krowy i kurczaka\" no to zrob tez kurczaka :) taka pelerynke albo cos co ma ta krowa latajaca i bedzie supoer a pozniej moze mala animacje zrobisz ??

Napisano
  • Autor

Dzieki za komentaze. Co do tych wymion to sie je jakos schowa pod ubrankiem. Mam juz koncepcje na ubranko, pozostalo tylko brac sie do roboty. A co do animacji to moze kiedys. Zobaczy sie.

Pozdrawiam.

Napisano

Tylko żeby to ubranko zbytnio nie odstawało w miejscu gdzie są teraz te wymiona, bo będzie wyglądało jeszcze bardziej komicznie niż teraz ;)

Napisano

Christian:

Masz na myśli gacie z lateksu, pelerynke czy może jeszcze coś innego ;) ??

Napisano
  • Autor

Przymiarka do ubranka, jeszcze sporo pracy, ale swieta w koncu!

Napisano

LOL. Krowa-mikołaj. :D Świetne. Chociaż te dwie \"końcówki\" między nogami jakoś mi sie tak dziwnie kojarzą ;)

Napisano
  • Autor

Dzieki za komentaze, co do ubranka to jeszcze kilka rzeczy sie poprawi. Jeszcze texturka ciala i rigowanie.

Napisano

Eee tam, może nie od razu prostytutka. To jest elegancka żona buhaja Mikołaja ;)

Napisano

Mnie nie bardzo sie podoba. Ubranie takie jakies kwadratowe, krowa zreszta tez. Postac ogolnie wyglada jak ludek lego, a chyba nie tak mialo byc. Licze ze sie poprawisz.

Napisano

ta krowa miala byc chyba cartoonowa wiec wszystko dozwolone :) ja tylko chcialbym zeby na tej czapce zamiast tego bialego wloski były :)

Napisano

Witam!

Wloski by mogly byc, ale tak tez jest super

:D Render jakims fajnym toonem bylby ekstra!

Czekam na wiecej...

Pozdrawiam!