Napisano 1 Wrzesień 200717 l Zapraszam do obejrzenia mojej animacji Teddy's Nightmare... Fabuła w skrocie: "Pluszowy Teddy budzi sie we własnym śnie, który okazuje się koszmarem, z którego trudno uciec... " Tutaj jest link do wersji w dobrej jakosci (256mb): http://www.gigasize.com/get.php/3195461830/TeddysNightmareDIVX.avi a tutaj do troche slabszej (170mb) http://www.gigasize.com/get.php/3195474536/TeddysNightmareDIVX(poor).avi albo na youtube.com: Kadry mozna sobie obejrzec, na mojej stronce: www.mateuszstaniszew.bo.pl kilka informacji: 1. zrobienie wszystkiego trwalo jakies pół roku. 2. rendering ponad miesiac. 3. modele, textury, pomysl, grafa i animacja robione przezemnie 4. muza i odglosy: Mellodeque z Khyro Interactive (tnx) 5. rendering: scanline 6. czas: 7.58 min, niestety rozmiar troche duzy bo zalezalo mi na dobrej jakosci, sorki... pozdr mateusz
Napisano 1 Wrzesień 200717 l wow ziomek zaszalałeś... 256MB :) napisz coś więcej o animacji, bo widzę że bardzie rozbudowana jest niż inne na tym forum?? render tego musiał trochę trwać... podziel się tym z kolegami...
Napisano 1 Wrzesień 200717 l Wrzuć na stage6.divx.com - tam można nielimitowanej wielkości DivXy wrzucać, więc będzie prościej. Gdyby nie chciał łyknąć zainstaluj sobie ich DivX convertera - małe, szybkie i proste narzędzie.
Napisano 1 Wrzesień 200717 l No ziomek postarałeś się... :) Klimacik full wypas... ;) No No! Motyw w zegarem jest fajny... Później te drzwi, miałem głośniki podkręcone, mało zawału nie dostałem... hehe Muzza fajna... :) Można by się czepiać, ale nie będę, animka super!!! :) Jak długo trwał ten projekt???
Napisano 1 Wrzesień 200717 l Autor Są jakieś problemy ze sciaganiem? tzn z serwerem? na razie lepszego nie znalazlem, ale postaram sie jak najszybciej, moze znacie jakies dobre serwery tak ponad 200mb...
Napisano 1 Wrzesień 200717 l ja problemów nie miałem, a film muszę przyznać świetny. czepiając się na chama to flara w momencie kiedy nóż zmienia się z kamienia w metal i potem jak błyszczy jest trochę niefajna, może za mocna..poza tym film naprawdę bardzo dobry. z jakiej okazji go stworzyłeś? pozdrawiam!
Napisano 2 Wrzesień 200717 l Autor Wrzucilem wersje na YouTuba: pozniej dorzuce jeszcze DivXa troche mniejszego...
Napisano 2 Wrzesień 200717 l klimat extra! troszkę uboga animacja miśka ale w koncu to tylko misiek ^^ lubie takie surrelaistyczne klimaty :)
Napisano 2 Wrzesień 200717 l Autor jest wersja divx troche mniejsza 170mb, link w pierwszym poscie...
Napisano 4 Wrzesień 200717 l Witam. Musze przyznac, ze zaprezentowales chyba jedna z najdluzszych animacji w historii forum i to skonczona. Co do obrazu, hyh no klimacik jest. Duzo fajnych ujec i praca kamery. Widac, ze wlozyles w to duzo serca i czasu. Najdrobniejsze jakies szczeguliki sa zanimowane, czasami nie wyszlo to jak trzeba ale wazne, ze sie rusza wszystko. Od strony scenariusza, operatorki - rewelacja. Troche czasami teksturki przesadzone, modele raczek troche kiczowate. Ogolnie mowiac jest troche takich niuansuow ktore mozna by bylo poprawic, szczegolnie cala animacje i te efekty postprodukcyjne, wspomniane niektore modele itd. No ale wiadomo do skonczonych rzeczy sie juz raczej nie wraca. Podsumowujac - super, ale daloby sie wyciagnac troche wiecej, bo duzo rzeczy jest swietnie zrobionych, a troche pojechanych jakby na szybciora byle oddac i miec juz to z glowy.
Napisano 5 Wrzesień 200717 l Dla mnie bomba :) ,a szczególnie ciecze i spojrzenie misia :D pytanie: jak robiłeś te wszystkie ciecze ?? przy pomocy jakiego narzędzia? rada: po co avi 170mb ładować , weź Camtasia studio i tam skompresuj na *.mov ,*.wmv albo w VirtualDub'ie skompresuj na mniejsze :) (minimalny koszt utraty jakości) , poza tym jak *.mov winrarem potraktujesz to będzie zajmował grosze. jescze raz congrats.!!!
Napisano 5 Wrzesień 200717 l trochę wkurza brak powiek u miśka. te mruganie brwiami wygląda jak jakaś grypsiarska minka...
Napisano 5 Wrzesień 200717 l Autor 1. do 'lord_saskybody' -> gluty ze scian to zwykly blob mesh, a zielona rzeczka (np. w momencie wciagania) byla robiona obiektem 'water' z reactora... :) 2. do 'master kielbastera' -> odkąd to pluszowe misie maja powieki ?? :P ten misiek jest hardkorowy.. nie ma powiek :)
Napisano 5 Wrzesień 200717 l bardzo sie podoba:) troszke odstaje np. upadanie klucza :) gratuluje i pozdrawiam
Napisano 13 Wrzesień 200717 l Nie no świetne! Jaki soft? Troszke muza niedopracowana ale wiem ze z tym sa zawsze najwieksze problemy. Klimat super tak trzymaj...